Victorias Stil

ORON FINNS DÄR

Hej fina! 

Har haft en riktigt bra dag, fram tills eftermiddagen kom då fick jag kraftiga sammandragningar igen. Jag försöker att inte oroa mig så mycket men någonstans så finns oron där och ligger och gror inom mig. Det är på tok för tidigt att det ska sätta igång nu och det är säkert ingen fara, men när dom gör lite ont och kommer och går fast att jag tagit det lugnt hela dagen så kan jag inte låta bli att oroa mig och en massa tankar far iväg. Men fortsätter det och blir mer kommer jag att kolla upp det för min egen skull och för att jag ska kunna slappna av och lägga bort de jobbiga känslorna som jag får inom mig. Lika bra att kolla upp det en gång för mycket än en gång för lite.

Nu ska jag lägga mig i soffan och mumsa i mig min fruktsallad som jag gjort och kolla på serien Younger som jag har blivit tipsad om, har du sett den?

p7303514_159675502Hittade den här bilden i datorn, hur söta är inte mina två små älsklingar? Inte den bästa bilden på mig men det bjuder jag på.

Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gamze

    Ja kolla upp som du säger, så jobbigt att gå runt och vara ororlig. Jag hade också väldigt mkt sammandragningar andra gången redan från v 33 ungefär men gick hela vägen ut så det behöver absolut inte vara ngt farligt eller konstigt, men det vet du säkert redan. ❤️ Jag fick iaf läkartid för att kolla upp det och kändes mkt bättre därefter.

    1. Victorias Stil

      Ja jag ska göra det, just nu känns det lite bättre igen. Det är oftast helt normalt men kan ändå vara skönt såklart att kolla så man känner sig lugn själv.
      Trevlig fredag till dig finis.
      Kram