Victorias Stil

NYA MÖTEN

(inlägget innehåller annonslänkar)

Hej fina!

Hur har din dag varit? Jag har haft ett trevligt lunchmöte i Sthlm med bästa loppigruppen där jag även träffade fina Ditte som jag har följt en längre tid på instagram, och som nu även är min bloggkollega. Så himla kul att få träffas i verkligheten. och få ett ansikte. Det känns ju lite som att man redan känner varandra en gnutta genom bloggen/instagram bara för att man får ta del av varandras vardag. Håller du inte med att det kan kännas så? Rätt kul egentligen hur många dörrar som öppnas genom sociala medier, man träffar nya bekantskaper med massa av härliga människor man aldrig skulle ha träffat annars. Super kul tycker jag. Och även bra för mig att samtidigt VÅGA öva på att träffa nya människor, för om jag ska vara ärlig så är jag ganska blyg till en början och kan känna mig ganska nervös inför nya möten. Så att utsätta sig själv för det lite då och då är en nyttig utmaning för mig som gör att det inte känns lika pirrigt nästa gång. Känner du igen dig? Eller är du en person som har lätt för att träffa nya människor?

Nu sitter jag här och kollar babykläder till mini i magen och hittade massa av fina plagg, det finns ju så mycket fint överallt tycker jag. Jag gillar mycket som går i grått, blått, vitt, svart som du ser här nedan hihi. Gärna blanda lite tuffare kläder med söta detaljer till. Har du någon butik/webbutiker som du ofta handlar ifrån? Kom gärna med tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Next barnkläder en engelsksida har roliga plagg ibland med bra pris! Små i stl bara så gå upp en så blir d lagom. Härligt med en till liten skrutt❤️