Victorias Stil

KÄRLEK I LUFTEN, ELLER?

God morgon och glad alla hjärtans dag!

Här har vi faktiskt två killar som uppskattar alla hjärtans dag och som förberett små kort till oss när de varit i skolan, hur gulligt är inte det? För i skolan går de igenom och får höra om alla de olika temadagarna som man uppmärksammar oavsett om det är fettisdagen eller alla hjärtans dag. Vilket har resulterat i att jag vill att dom ska få känna av det även här hemma, det kan vara så enkelt som att vi bakar tillsammans, lagar en mysig middag, eller att dom får en liten chokladask med ett litet kort till. Det behöver inte kosta speciellt mycket, det är ju faktiskt tanken som räknas och som gör att våra barn får med sig detta när dom blir stora. Det är så många som skriver att alla hjärtans dag är överskattat och ja det må det vara men att fira andra temadagar går ju bra, jag tycker själv att varje enskild individ firar det man vill fira helt enkelt oavsett vad andra tycker. För oss skulle det innebära besvikna barn om jag bara viftade bort den här dagen som dom fått höra om i skolan och pratat om med sina vänner. En dag som dom faktiskt har sett fram emot. Kärleken ska vi såklart fira varje dag men en dag som denna kan ändå vara bra så att man blir påmind om att ta vara på alla de fina stunder man har med sina nära och kära.

Det är det lilla som kan göra det stora, ett gulligt sms, en fin kommentar som kan betyda så oerhört mycket. Tänk på det!

Firar du alla hjärtans dag?

IMG_6577

Kärlek till dig! Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tatjana

    Vilket bra inlägg. Våra barn har oxå pratat mkt om denna dag och gjort fina kort. Vi firar ibland riktigt stort med hotellövernattning etc och ibland smått som detta år med middag hemma och hemmaspa. Alla får göra som dem vill med högtider precis som vissa äter tacos på julafton. Tycker dock argumentet är konstigt att ” jag firar inte för kärlek kan man visa varje dag” . Känner ingen av oss som firar alla hjärtans dag som bara visar varandra kärlek 14/2. Du kan äta ägg annat än på påsken oxå ….Ha en fin dag med familjen

    1. Victorias Stil

      Tack! Ja jag håller med dig, vi alla har olika traditioner och oavsett vad så är just de som blir de viktiga vad du väljer att göra av det tillsammans med dina nära och kära.Varför går de flesta och köper semlor just på fettisdagen, när man kan äta semlor året om man vill liksom. Eller köper kanelbullar till kanelbullens dag ? som sagt det är upp till var och en vad man väljer att fira, jag tycker det är fint att uppmärksamma temadagar med sina barn framförallt, det betyder mycket för dom.
      Kram till dig och ha en fantastisk dag med familjen