Victorias Stil

EN HUSDRÖM SOM BLEV SANN

Hej fina!

Har suttit och kollat lite efter resor till värmen, är så sugen på att resa inom närmsta veckorna med familjen på en avkopplande solsemester. Vi skulle verkligen behöva komma iväg och få koppla bort den stressiga och fartfyllda vardagen i någon vecka, tanka lite ny energi och njuta i värmen. Så vi får se om och när det blir av. Är också inne i massa tankar och planering kring vår tomt. Vi har en hel del kvar att fixa med på tomten och allt tar sina lilla tid. Man vill ju helst ha klart allt på en gång men samtidigt så är det också rätt härligt att få se allt växa fram och hinna känna efter ordentligt hur vi egentligen vill ha det utan att skynda på det. Men till våren ska vi ta tag i tomten igen, jag längtar. Får faktiskt fortfarande nypa mig i armen ibland för inte trodde jag att vi skulle få uppleva att bygga vårt egna drömhus. En fantastisk resa som jag och min andra hälft gått igenom med mycket blandade känslor. Ni har säkert också hört från många andra som säger att bygga ett hus tär på förhållandet, och ja det är klart att det gör med allt jobb och planering som det innefattar men att ha fått gjort detta tillsammans har också stärkt vår relation. Vi har klarat oss igenom denna resa tillsammans och jag kan faktiskt med handen på hjärtat säga att jag skulle kunna göra om det igen om vi fick möjligheten. Det är något av det bästa vi har gjort och vi trivs så himla bra här. Bra läge, nära till badet, skola och centrum, precis som vi vill ha det.    Jaaa jag älskar verkligen vårat hus och är så himla glad att vi vågade oss på att göra denna resa, och än är inte resan slut. Nya projekt finns det gott om. Och tack vare min man så blev husdrömmen sann för utan honom hade jag aldrig klarat av det här. Så tack mitt hjärta!

Om du går i tankarna att bygga hus och det känns rätt, köööör på det då!!! Våga och ta den chansen då.
DSC06286 (2)DSC06296Dela gärna med dig om du har något bra tips till mig angående tomten. Vad vi bör tänka på mm?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia

  Vi går i husbyggar tankar och har googlat å googlat å hamnade på din insta. Där är drömhuset tänkte jag direkt, alltså precis som jag vill ha det. Finns det nån möjlighet att få se planritningen? Hade blivit såååå glad.

  1. Victorias Stil

   Hej! Vad kul att du gillar vårt hus. Tyvärr är planlösningen inget vi ger ut, vi har ju själva anlitat en arkitekt som vi ritat upp hur vi vill att planlösningen ska vara och lagt pengar på.
   Men lycka till med hustankarna, det är verkligen så häftigt att få bygga nytt.
   Kram

   1. Pia

    Jag förstår och misstänkte det då ni valt att inte lägga ut bilder, Men tänkte att jag frågar iaf! Tack för snabbt svar. Kram

 2. Josefine Nilsson

  Har följt dig så länge och du gav mig så mycket inspo till nu när vi skulle börja bygga vårt hus! Är alltid inne på din insta och visar min sambo hur ni gjort! Och grattis till bebben! Kram!💕💕💕

  1. Victorias Stil

   Tack snälla fina du! Vad kul att ni fått mycket inspiration från vårt hus, det glädjer mig att höra. När ska ni bygga ert hus? All lycka till er.
   Många kramar