Victorias Stil

VÅRTRENDER

(inlägget innehåller annonslänkar)

Pasteller är ju alltid starkt till våren, och du kommer att få se mycket av olika nyanser av rosa i butikerna framöver även denna vår. Och extra stilsäker blir den som matchar med rött, det är en av säsongens trendigaste färgkombination. Vad tycker du om den trenden? Men i vår är lila absolut en av de hetaste pastellfärgerna. Du kommer även att kunna få se mycket av trenchcoaten, blommigt, mörk denim och färgglada print som fylls i butikerna. Jag själv är väldigt förtjust i blommiga plagg, snyggt att matcha en blommig blus till ett par snygga jeans.

Vad tycker du om vårens trender? Jag måste säga att jag absolut inte hakar på alla nya trender bara för att det är en trend, om jag själv inte gillar det personligen. Jag måste trivas och känna mig bekväm i det jag klär mig i, annars lyser det igenom på mig direkt.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ÅsaS

    Rosa, min färg oavsett om det är trend eller ej! Så i år kommer jag m a o vara MEGATRENDIG! ? Och nej, jag klär mig inte heller i det som är trendigt, utan hellre i det som jag trivs och mår bäst i. Som du säger – det lyser igenom om man inte känner sig bekväm i plaggen.
    Önskar dig en skön torsdagkväll! /ÅsaS

    1. Victorias Stil

      Ja rosa är så fint, gillar också rosa oavsett mode eller ej. Trevlig torsdagskväll till dig med! Kram