Victorias Stil

LÄKARBESÖK

Hej Söta!

Här kommer en liten uppdatering från läkarbesöket jag var på tidigare idag. Jag fick berätta om vad som hände vid olyckan och sen blev jag undersökt. Läkaren sa att det förmodligen är en liten spricka i kotan och ligament som tagit skada och att det då kommer att ta ett bra tag för svanskotan att läka. Man kan tyvärr inte göra något åt besvären utan det som gäller är att ha tålamod så kommer den att läka av sig självt. Jag har nu blivit sjukskriven i tre veckor till att börja med för att sedan komma på ett återbesök och få en ny bedömning. Det känns verkligen super trist att det blivit på det här viset pga av ett fall i trappen, att gå med smärta och inte kunna ta något starkare emot smärtan känns otroligt jobbigt. Men nu ska jag tänka positivt, hatar att gräva ner mig i saker. Det får mig bara på dåligt humör. Nu ska jag göra allt i min makt för att se till att det ska läka så smidigt som möjligt och få må bra igen.

216396-Stay-Positive-Image-Quote tumblr_okzazr00dU1ut1kpfo1_r1_500

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jag ramla med moppen en vinter å landa med baken rakt på en iskall sten å bröt svanskotan 🙁 tog två år att läka helt sen gick den upp igen och tog ytligare något pr att läka så jag va jätte rädd att den skulle brytas upp under dörlossningen igen :O för det har man ju hört om men det gjorde den inte tack och lov :)hoppas din läker fort så du slipper smärtan <3

    1. Victorias Stil

      Men fy det låter jobbigt, stackare. Jag hoppas innerligt att det inte tar sån tid för mig att läka, men den är som sagt lite utsatt när man ska genomgå en förlossning också.
      Kramis