Victorias Stil

Tandläkarbesök

Var med Hugo till tandläkaren idag (han ville så gärna att jag skulle vara med), det var den sista mjölktanden som inte ville bli lossna och tanden bakom började att växa ut där bredvid så tandläkaren drog ut tanden idag på honom. Han var jätte duktig och fick köpa favorit glassen sen efter som en liten belöning (men fick vänta några timmar på att äta så bedövningen skulle släppa först). Jag var nog mer rädd för att det skulle göra ont än vad han själv var. Nu väntas en ny kallelse till hösten för att sätta in en tandställning, Hugo är så taggad på att få fina tänder och längtar redan, på riktigt så gör han faktiskt det.

IMG_0918IMG_0921IMG_0924

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.