Victorias Stil

Gravid vecka 24

Hej fina!

Idag gick jag in i vecka 24, herregud vad veckorna går fort. När jag tänker på att det bara är fyra veckor kvar tills det startade med värkar när jag var gravid med Jonathan så känns det lite läskigt. Jag var inlagd i veckor till och från och de fick stanna upp värkarna som kom regelbundet. Jag hoppas så att lilla pyret i magen vill stanna kvar ett bra tag till. Jonathan föddes ju som sagt i vecka 33, då gick det inte att stanna upp processen längre, och han kom till världen. Alldeles perfekt.

I morgon fyller han 10år, galet vad åren går. Trodde aldrig riktigt att vi skulle börja om igen med en liten, även om det inte har varit uteslutet så har man ju börjat att bli lite bekväm nu när våra killar blivit så stora och är ganska så självständiga. Men det känns otroligt mysigt att få en liten ”sladdis” och kunna njuta av bebistiden på ett helt annat sätt denna gång. Nu är vi så nyfikna på lillkillen därinne, och vi längtar så efter dig. Tills vi ses så sjunger vi och pratar med dig och dina bröder som klappar och viskar små hälsningar till dig. Det är KÄRLEK!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen, fortfarande hängig och kallsvettas så fort jag anstränger mig. Känner mig lite piggare efter en dusch och lite smink på, lurar mig själv iallafall det.

DSC05198 (3)

DSC05234 (3)

DSC05244 (3)

DSC05249 (3)

Önskar dig en trevlig lördagskväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.