Här bloggas om allt som händer i vårt liv

Tävling, Vinn biljetter till We R Family..

I samarbete med Loppi.se  har jag fått chansen att tävla ut VIP-biljetter till bloggeventet We R Family . Två stycken läsare  kommer att få möjligheten att vinna varsin biljett samt även ta med sig varsin vän till eventet! Det låter väl inte helt fel va=)

Plats: Fotografiska i Stockholm, Stadsgårdskajen 22 (Eventhallen)
Datum: fredag den 20 april
Tid: klockan 16.30

Ta del av spännande nyheter från våra huvudpartners Bambino, Mitsubishi och Svensk Fågel som gästas av Ubbe Kvarnefält från Sveriges Mästerkock. Det blir mingel, shopping, utlottningar, rosé & bubbel, tilltugg och inte minst en härlig pappa och barnmodevisning med bland annat Peter Karyd, Per Blankens och Peter Norrström från TV4’s Familjen Annorlunda. Dessutom blir det bloggbar.

Maffig goodiebag? Såklart!

Varmt välkommen!

 

För att tävla om biljetterna så vill jag att du ger mig DITT bästa tips på vart i Sverige man ska resa i sommar med barnen…Glöm inte lämna din mail så du kan bli kontaktade om du vinner!

Tävlingen avslutas på Söndag den 15/4 KL 20:00….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julles mamma :)

    Mitt bästa tips är att åka båten till Finland och besöka Mumindalen 🙂 underbart för dom små! Och för dom vuxna! Alla gillat väl åka Finlands båten 😉

  2. Jenza

    Hej!
    Blev tipsad av Soffiz om denna tävling och självklart vill jag vara med o tävla om biljetter =)
    Mitt bästa tips är Skara sommarland. Var där förra året med sonen och det blir nog en tripp dit i år med. Fanns nåt för barn i alla åldrar. Vattenland, tivoli och mycket mer.