mitt liv som 4barnsmamma

Vilken helg…. sjukskriven

Blir ju inte alltid som man tänkt sig…..

Har under veckan känt av värk på utsidan höger knä. Från halva låtet ner till halva underbenet ungefär. I onsdags kväll när jag var ute och vattna kände jag av ryggen. När jag vaknade på torsdagen hade jag rätt ont och funderade på att sjukskriva mig. Men åkte och det funkade, men inte mer….. Stretchade och gjorde de rörelser jag fått av fysioterapeften.

På fredagsmorgonen kom jag knappt ur sängen och det tog lång tid innan jag kom från toaletten. Då var det bara att ringa och sjukskriva mig. Jag skulle jobba natten, själv på boendet. Funkar ju inte. Även söndagsdygnet skulle jag jobba. Känner att jag tog rätt beslut. Har stretchat och gjort rörelser i poolen. Jörgen har masserat. Fick ett tips av en kompis om att ha en hård boll mellan ryggen och väggen. Trycka mot punkten som gör ont. Oj oj oj va det hjälper.

I morn blir det ett samtal till fysioterapeften  För även om det nu är lite bättre så är den långt ifrån bra  Skulle vilja få en röntgen men det är inte läkarna på min vdc pigga på

Vi har haft tropiska nätter här och dagarna har varit underbara vädermässigt.

I dag kom det in en regn och åskskur. Jätteskönt. Tempen sjönk till 20 grader men gick upp direkt det slutat regna.

I kväll beställde jag lite kläder till Emma från kidz brandstore  Hon valde bla dessa tröjor

Kram Åsa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.