mitt liv som 4barnsmamma

veckan….

Lördagen startade i Älvhögsborg där Ludwig och hans härliga lag spelade cup. Jag stannade och kollade första matchen, innann  jag åkte hem och hämtade familen och åkte till Jörgens syster där det var kalas för Tindra som fyllde tonåring. När vi fikat klart åkte jag ner och tittade på sista matchen de spelade och även deras andra lag som spelade efter de. Vi åkte tillbaka igen och hämtade familjen och sen hem.

I söndags hjälpte Rasmus Jonathan att bogsera hit bilen. De stannade sen och fikade med oss och Ninnie somnade så gott hos Rasmus.

IMG_5234

Måndagen städade och fixade jag. Sen bar det iväg för att fira en kollega som fyllde jämnt i veckan. Hon visste inget och blev helt paff. God mat och riktigt trevligt. När jag kom hem tyckte inte Ninnie jag var lika trevlig som duschade av henne…..

IMG_5246 IMG_5247

Duschen gillade hon inte, men att bli fönas och borstad var skönt, och så blir man ju så fin efteråt.Fluffy

 IMG_5248

Tisdag förmiddag hade vi att här, så inte Ninnie skulle behöva vara själv så länge. Jag hade bakat kladdkaka och bjöd mina goa kollegor på.

Tog vara på några udda strumpor och gjorde en leksak.

IMG_5239 IMG_5243

I onsdags kom ett stort paket till NInnie på posten av hundboxen. Jättefina saker och godis. Vi har som synes testat och Ninnie har godkänt leksakerna. En sorts godis har hon smakat på och den var jättegod. Tassen upp för boxen. Vi fortsätter med den ett tag och ser vad som kommer nästa månad.

DSC_0382 DSC_0389DSC_0396 DSC_0393 DSC_0392

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.