mitt liv som 4barnsmamma

halkigt

Jisses vad halkigt det är nu…..

Kom mig iväg en sväng i morse, men inte så långt som jag tänkt. Det var snorhalt. Fötterna halkade som bambi på hal is. Gick på gräset, där det fanns möjlighet. Härligt var det iaf.

IMG_1677 IMG_1679

Tvättmaskinen har fått bekänns färg i dag. Ingen(jag) som tvättat här på ett tag. Luktar gott i tvättstugan/toaletten nu.

I går vaknade jag med halsont och inte riktigt kry, som hänger med lite än….. Tog en väldigt lugn dag här hemma, och var en sväng hos vovvarna som gladeligen sprang ut.

IMG_1667 IMG_1665 IMG_1664 IMG_1663 IMG_1662 IMG_1668

På kvällen mös Emma och Jonathan till det i soffan.

IMG_1675

Söndagen var 3e advent och lucia.

Gjorde några klappar på vägen från jobbet till min pappa och Maritha, där Emma och Ludwig sovit. Kom dit lagom till fikat. Ida och Jesper hade vrid där och bakat lussekatter och pepparkakor på lördagen som det bjöds på. Jesper hade kommit tillbaka dit och åkte med oss hem och lekte med Emma.

På kvällen körde vi in Jesper igen och åkte till svärisarna och hämtade Jörgens bil och fick fika.

Strax efter vi kommit hem kom min pappa och Jonathan och vi åt varma mackor. Sen åkte jag till Bergs gård och hämtade en nötkasse som vi beställt. Vi delade med pappa och Maritha. Det var vakuumförpackat och etiketter på så man vet vad som är i. Superbra.

Lördagen jobbade jag dygn.

Fredagskvällen var vi ooh med flera andra bjudna till Pär och Pernilla på glöggmys medan barnen var på disco i bygdegården. Ludwig var hemma, men kom senare ner till oss. Jättekul, med många härliga människor. Några småsyskon var med och de hade ett litet luciatåg som sjöng för oss.

Emma och Ella innan de gick till discot.

image

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.