mitt liv som 4barnsmamma

gungstol

Hej hopp….

Barnen kom upp och iväg, även om det var lite segt i dag. Jag tog mitt kaffe och satte mig vid datorn och gick genom alla mail, vilket tog en stund. Åkte sen och hämtade 2 stolar som jag ska måla. Klurar på hur. Tror jag vet.

Hem och gjorde lunch och slappade en stund. Sen fick jag rycket och tog färg mm med mig ner till min ateljé aka hönshuset hi hi…. Målade köksluckan en gång till. Tror det kan bli riktig bra.

Den är ff blöt på bilden.

IMG_0883

Denna söta gungstol fick första lagret med färg. Klurar på vad det blir för tyg på den. Tror den ska få vara på Emmas rum. Hon vill ha en myshörna där man kan sitta och läsa och mysa. Tänker en fin läslampa till och en filt och kudde.

Gungstolen och de ”nya” stolarna.

IMG_0882

IMG_0884

IMG_0885

När jag kom ut därifrån var det uppehåll, så jag passade på att tvätta cabben. Det var mer än behövligt vill jag lova. Matlagning var näst på tur. En sötsur köttgryta blev det. Alla åt med god aptit innan de sen försvann allihop. Mös till det i uterummet och njöt av lugnet. Det började mullra och blixtra och smattrade så mysigt på altantaket. Det var så varmt så dörrarna var öppna trots att det spöregnade.

IMG_0888

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.