mitt liv som 4barnsmamma

Alldeles alldeles underbar…..

Dagarna går i ett nu när vi har semester. Vet knappt vad det är för dag. I torsdags åkte vi runt på olika seconhandbutiker och tittade efter en matservis. När jag sen pratade med svärmor sa hon att de har en fin hemma vi kan få.

En glasspaus på torget i Vänersborg. Väldigt blåsigt, men sol.

 IMG_0566

På eftermiddagen tog jag pensel och färg och gick ut till ”boa”. Fönstret var brunt med glas i som jag slog ur. Målade ljusrosa, sen turkost.

IMG_0567IMG_0568

IMG_0569

I fredags hade jag flera förslag på vad vi skulle hitta på, men det slutade med att vi åkte och hämtade pappas täckta släp och drog iväg till Bauhaus och köpte en mörk matta till uterummet. Vidare till Ikea där vi hittade en garderob till vårt sovrum. Vi har tittat efter en sen vi flyttade hit. Lite annat blev det såklart med. Sen lunch och sen åkte vi till svärisarna på campingen. Vi fikade ute i solen. Strumpan följde med oss ner till vattnet. Barnen var badsugna, men det avtog på vägen ner. Ludwig hoppade i och klättrade snabbt upp igen. Det blåste halv storm…..

IMG_0576 IMG_0578

IMG_0579

När vi hoppade ur bilen hemma på uppfarten, körde pappa, Maritha, Gunilla och Bengt in efter oss. De hade varit på en dagstripp åt andra hålet. De fick en husesyn och vi fikade  i uterummet. När de åkte gjorde vi kycklingsallad. Sen var den dagen slut.

Körde in Emma till Jesper och tog en kopp med syrran på förmiddagen. När jag kom hem körde jag Ludwig till Linus. Sen skruvade vi garderob tills det var dags att hämta ungarna och köpa med oss mat. Vi hade en mysig kväll hos Jessica och Patrik och Fanny.

Jag fortsatte skruva medan Jörgen och Ludwig till svärisarna och hämtade den underbara servisen.

IMG_0587

Innan kvällen var över hade vi fått in våra kläder. Även rensat ur en heldel.

IMG_0592

Efter maten gick vi ner till Seversinson. Klockan tickade på, vilket betyder att vi hade trevligt….

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.