mitt liv som 4barnsmamma

klar himmel

sitter här i soffan och klockan är 6.30…. Har varit vaken sen ca 4.15. Vaknade av mitt hemska hostande. Började förra fredagen med att det pep när jag andades. Sen har det bara förvärrats. Onsdags var jag till läkaren och fick slemlösande och luftrörsvidgande. Tyckte hostan ändrade karaktär efter men har inte blivitbättre. I torsdags var Valborg. Låg på soffan nästan hela dagen, men kände mig piggare frampå eftermiddagen så jag hängde på ner till Severinsons där vi grillade och hade jättetrevligt. Efter efterrätten gick vi till brasan. Körsång och tal, och de fina fyrverkeriet, såklart. Det var helt klar himmel.  

 Efteråt traskade vi hemåt och barnen somnade snabbt… Vi satte oss i soffan en stund innan vi kröp ner. Både jag och Jörgen vaknade en liten stund innan Jonathan skulle var hemma och han kom som han skulle. Konstigt hur tidsinställd kroppen är. När alla är hemma sover jag som bäst!

I går skulle jag jobbat, men det var bara att ringa och sjukanmäla sig. Soffan var min plats större delen av dagen. En liten stund var jag ute i det underbara vädret. Grillade hamburgare till lunch och mannen gick loss….

Tanken är ett uterum där uppe och en stor altan nedanför. 

 
Jonathan åkte till sin pappa på eftermiddagen och de andra var hos kompisar, där de är kvar över natten. 

Hoppade in på Lidl en dag i veckan och kom hem med

   
 Kram Åsa. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.