mitt liv som 4barnsmamma

Kalas X 2

Både Jörgen och min systerdotter fyllde år i fredags.

Hade ett ärende till banken jag gjorde på förmiddagen. Vidare och köpte tårta och tog med till Jöregns jobb. Kom dit lite tidigt, så jag smög in och satte mig i fikarummet tills de kom. Hade sovit dåligt på natten så efter jag ätit lunch la jag mig på soffan och slumrade en stund innan barnen kom från skolan. Då gjorde jag mig kaffe och vek klart boken jag höll på med. Den är jag mäkta nöjd med. Har 2 beskrivningar som ligger. Tanken är att iaf göra en under veckan som kommer. Det är ett större mönster som kräver en TJOCK bok…. Det kommer ta tid, men det är kul när det blir så fint.

IMG_0323

Fick fart på barnen som städade och röjde. Jörgen kom hem och fick hugga i han med. Vi var klara med allt i god tid innan gästerna kom. Vi bjöd på smörgåstårta och kladdkaka. Det är många som inte gillar tårta, så vi försöker hitta på nåt annat ist.

I går på förmiddagen åkte Jörgen med Ludwig till innebandyträningen. Han passade på att göra några ärenden under tiden.

Jag röjde undan det sista efter kalaset duschade och tvättade. När de kom hem var lunchen klar och vi satt och åt. Vi hade kvar kladdkaka som vi åt till efterrätt. Jessica kom och fikade och pratade bort en stund. När hon åkte fyllde jag mat till fåglarna innan jag kröp ner under filten och tittade på första delen av Orange is the new black. Lagom till den var slut var det dags att fixa sig för Idas kalas. Hon fyllde tonåring i går , så vad passar bättre än ett presentkort på Kicks.Hon blev jätteglad för det. Vi fick smörgås och tårta.

IMG_0311

På hemvägen handlade vi lite och åkte hem och skar gurka och morötter i stavar och blandade dipp mm.

IMG_0319

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.