mitt liv som 4barnsmamma

barnmorskan

Tog en dusch när barnen gått för att fixa mig inför ett besök hos barnmorskan.Jo nu var det dags….Missade förra tiden.När jag kom till parkeringen hade jag inga mynt att betala med, men numer finns en app för parkering i vår stad.Laddade ner den och betalade. Smidigt.Gick in och gjorde cellprovet. Snabbt och smidigt. Jättego personal.

Svängde in hos Catrin och hämtade upp en laddkabel som vi ska ha på jobbet.For vidare till överby och fixade några klappar.

Syrran var hemma med en hostig Jesper så jag åkte dit och fick lunch. Pappa dök upp han med.

Efter kaffet åkte jag hemåt och tog emot Emma Ella och Elsa som repade inför talangjakten som de ska ha på fredag i skolan.

Sen var det dags att åka till jobbet.

När jag slutade i går morse åkte jag via överby och sen vidare till Netto och fixade de sista julklapparna. Känns så skönt att slippa trängseln i affärerna när man inte behöver.

Åkte förbi mammas grav och där brann det så fint i lyktan.

Gjorde mig en varm macka och en stor mugg kaffe och kröp ner i soffan och tittade på ensam mamma söker som jag missade i måndags.

Satte på julmusik och slog in några julklappar. Får ju passa på när man är själv hemma…..

En promenad till Kryddan och handlade det som fattades till middagen, som i går var stekt fiska och mos. Alla åt med god aptit.

Efteråt fick jag rycket och plockade ner all tvätt från 2 ställningar. Sorterade ut 3 maskiner och startade upp en. Tog fram strykjärnet och strök det som behövdes.

IMG_0103

När allt var undanplockat mös vi ner oss i soffan.

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.