Tolvbarnsmamman

Att hitta en studentoutfit under pandemin

Att ta studenten under en pandemi är såklart inte lätt, och inte heller att hitta rätt outfit till det speciella tillfället. Trots att det kanske inte blir den storslagna fest som nästan alla tidigare år måste man ju ändå se bra ut! 

 

I år kan man ju inte gå runt i affärer på samma sätt och leta efter en klänning på grund av restriktionerna. Som tur är har vi ju online shopping vilket är mer behövligt än någonsin. Det gör ju så att man slipper både långa köer, att bidra till smittspridning och så får man ju ett mycket bredare sortiment att välja mellan! Minst lika bra som att gå i butiker, om inte bättre. 

 

Hur gör man då för att hitta den perfekta outfiten när det finns så mycket att välja mellan? För att hitta bland djungeln av olika studentklänningar vände jag mig till olika guider som samlar de snyggaste klänningarna för studenten. En sådan är den här guiden till studentklänningar från Klassens Val som har riktigt snygga klänningar att välja mellan. På så sätt slipper man leta på flera olika sidor utan hittar alla möjliga sorters klänningar smidigt i en artikel. Rekommenderas till alla er som också tar studenten i år och har svårt att välja klänning själva!

 

Eftersom jag har sett fram emot studentdagen under hela gymnasietiden så har jag länge planerat min outfit och vill att den ska vara perfekt. Började därför leta redan nu trots att det är ett tag kvar till studenten. 

 

Till slut har jag kommit fram till följande plagg: 

Den här superfina klänningen i chiffong och spets känner jag kommer passa perfekt och bara skriker jag. Inte för tight och inte för lös utan ser tillräckligt bekväm ut för en hektisk student. Väntar spänt på att den ska hamna i brevlådan!

Till klänningen har jag klickat hem dessa par högklackade skor. Gillar verkligen designen och tror att de kommer passa perfekt med klänningen. Klacken är inte för hög vilket var viktigt för mig, man måste ju kunna dansa och springa i dem. 

 

Nu är det inte länge kvar tills den stora dagen, jag har redan börjat räkna ner. Det kommer ju inte bli den traditionella studenten som man längtade efter i början av gymnasiet men man märker att skolan verkligen försöker göra det så bra som möjligt för oss vilket uppskattas! Oavsett hur det bli kommer man ändå ha en riktigt snygg outfit att rocka och ta bilder i :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.