Tiingelinn

En dag i Stockholm utan barn

Hej finisar!

Igår morse kvart i 7 hämtade Moa mig utanför oss. Vi åkte upp till Stockholm och gick först på ett shoppingevent som tidningen mama anordnade. Vi kom fram tidigare än tänkt så kom in först av alla typ. Ändå blev vi lite besvikna, var väldigt litet och alla märken va inte med. Vi gick runt där en kvart kanske sedan var vi klara, men blev låte inköp i alla fall. Tur ave vi kom så tidigt ändå.

Efter det åkte vi till Mall of Scandinavia. 2 gången i mitt liv jag var där, hihi. Så stort är det. Där hittade vi massor med fint. Var så kul för var första gången jag var iväg med en vän utan barn. Ingen av oss hade med sig barnen och vi skulle unna oss själva men vi blev bara helt exalterade av att kolla alla barnbutiker som Zara kids, newbie, och så vidare. Vi är rätt snabba av oss både 2 så gick fort att plöja igenom allt.

Innan vi åkte hem så köpte vi lite juice på en juice bar. Senast jag köpte juice från den var på Åhléns 10 min innan lastbilen körde in där, helt sjukt! Köpte exakt samma juice nu och denna gången hände inget hemskt, skönt ibland att göra en sådan sak bara för att konstatera att nej det är inte farligt i Stockholm. Hade inga paniktankar på hela dagen, är så glad och stolt öve mig själv.Fokuserade bara på att ha roligt men Moa.

När jag kom hem låg Tindra och sov på Marcus ute i vår lekpark där vi bor. Så himla söt, hon vakande när jag kom och sträckte sig till mig. Vi skulle gått på kalas hos Milia, därför jag o Moa åkte så tidigt så vi skulle hinna hem men Tindra är såååå förkyld. Helt grön snor och jätterosslig i sin hals. Hon fick ven feber på kvällen så var tur att vi inte gick dit, men så tråkigt för har köpt så fina presenter till henne som ligger och väntar, plus att jag ville ju vara med på henens 2 års kalas!

Kommer ett inlägg med alla mina inköp senare idag.

Milias paket som ligger redo

Mamma älskar sin tjej!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.