Tiingelinn

En av de värsta dagarna i mitt liv- tårarna sprutade

Hej finisar!

Gud vilken hemsk dag jag har haft idag. Ska försöka hålla god ton. Är i grund och botten en genomsnäll och varm, mjuk person men när jag är arg och ledsen kan jag bli en riktig bitch i beteendet, särskilt om det handlar om mina nära och kära, och i stundens hetta ska man inte blogga eller liknande för då kan det komma vad tusan som helst ur mig.

I alla fall, dagen började bra, jag var i god tid till bussen. Gick på , betalade och det kommer 2 kontrollanter, jag visar upp biljetten och dem Bah ah gumman då blir det en tilläggsavgift på 1000.- för du är 20 år!? Jag tolkade liksom att ungdom till 20 var till och med 20 år men icke sa Nicke, så har tydligen tjuv åkt i ett halvårs tid nu då, haha. Men ah fick böter på 1000:- och den ena tjejen njöööt verkligen, blev så irriterad och beteendet äcklade mig verkligen.

Har sagt att jag aldrig vill vara arbetslös och skulle kunna jobba med typ vad som helst förutom att sälja inom spel och saker som gör folk beroende men tror seriöst lapplisa och sånär kontrollant vore ett mardrömsjobb med. Skulle hellre vara arbetslös då. Myste nog vara sådana människor som njuter av att se andra lida som jobbar med sådant.. syndat men aja.. 1000:- är mycket pengar men glömt om ett tag…

Det värsta som sen.. Tindra blev ledsen under bussresan och skrek! Ja hon skrek verkligen och jag ställde mig nere vid henne och försökte sjunga, guppa på vagnen, sjunga, göra tittut och det började bli lite bättre faktiskt. Då händer de värsta en j*vla kärring rent ut sagt. Jag använder inte sådana ord men i detta fall gör jag det, kom fram till mig.

Hon säger först ” Men ta upp ungen, du ser väl att dina fjanterier inte hjälper, surt och skrikigt”. Jag svarar, tack men lägg dig inte i min uppfostran av mitt barn. Hon svarar ” Men jag måste ju när du fan inte tar hand om ungen” Jag svarar ” Det är rekommenderat att barnen ska sitta i vagnen då det är säkrast och 2 st busschafförer har sagt, ta helst inte upp barnet till mig. Hon skiter i vad jag ens så för hon svarar ” Vad är du för en mamma som inte ens kan ta hand om ditt barn” ” Ta hand om din unge, ta upp den” Att ens kalla en människa för den… men aja.. Jag blev helt paff och står hon och mumlar för sig själv att det är förskräckligt att man kan vara en så hemskt dålig mamma” .

Som tur var så blev en annan kvinna förbannad på henne och sa till henne ordentligt att hon betedde sig fel, då fortsätter hon säga ” Men vad ska jag göra, mamman tar ju inte hand om sitt barn” Kvinnan fortsätter försvara mig och en till mamma med vagn som talar engelska börjar förstå lite och tar mitt parti med. Så himla gulliga. Mina tårar sprutade. Jag blev så galet ledsen.

Ingen, verkligen ingen har ifrågasatt min föräldraskap någonsin. Alla säger verkligen att jag är en så bra mamma med fötterna på jorden, lekfull, duktig, ödmjuk. Ja sådan jag är, vill alltid min dotters bästa och när det gäller säkerhet är jag så nojig och tar alltid det säkraste, som med babyskydd mm. Jag är en bra mamma! jag vet det och här det dagligen och vet verkligen det. Men att någon säger en sådan sak gör mig så ledsen, grät floder på bussen.

Tänkte ut 100 saker jag skulle säga i huvudet till henne och av ett sammanträffande gick vi av på samma ställe och hon försökte undvika mig genom att gå ut fram men hon var tvungen att gå förbi mig. Då sa jag till henne ” Hoppas du inte har barn själv med tanke på ditt beteende” Hon tittade surt på mig utan att svara och gick, ville hemsk kärring. Att vissa tanker tror sig veta bäst, och tror de kan säga vad de vill.

Sedan gick vi i alla fall av och Alva och Luca mötte oss. Så glad av att se dem. Vi hade super mysigt MEN Tindra bajsade precis innan vi skulle äta och då bytte jag blöjan. Sedan 10 min senare hör vi att hon sitter och klämmer igen. Jo då en stor ryggbajs, det har hon inte haft sedan hon var typ 5-6 månader, ( sjukaste var att det med var hemma hos hennes i förra lägenhet och hon bajsade ner deras vita soffa…) och det värsta denna gången var att hon satt bakom Alvas gardin så det blev bajs på hela gardinen. Vi tvättade upp både kläderna och gardinen i duschen och med vanish, (vanish är Life! ).

Sedan forsätter vi ha mysigt, snacka skit och prata om min hemska dag, haha. Och då sätter Tindra i halsen för första gången någonsin. Ni som känner mig vet hur sjukt nojig jag har varit, vågade knappt ge majskrokar förut, har skurit allt i så små bitar och är sjukt noga med Tindra, mina vänner brukar reta mig på skoj för jag är så nojig, vi skojar alltid om det. Nu var dagen här.

Hon hostade, sedan slutade hon hosta och Alva sa att hon var helt blå i ansiktet, det var hemskt, hann tänka tanken ” Hon kommer dö” i mitt huvud och jag fick så panik att jag skakade. Sedan skrek Alva, ” Slå henne i ryggen” och då kom det upp direkt, va en skinkbit som satt på tvären från vår pizza vi lagade tillsammans. Skakade efteråt och blev helt tårig. Så kom det ju ” spya” på mina och Tindras nya kläder hon fick i present av Alva som vi bytte till när hon bajsade ner sig, plus Alvas matta… SÅ blev en runda till med vanish och vatten. Nej fy så hemskt.

Vi hade himla mysigt också jag och Alva plus våra fina barn, och var så mysigt att åka ut till henne , osminkad i mjukiskläder, och bara vara. Hon är och kommer alltid vara en av mina närmaste vänner. Men så hemskt att det blev så mycket kaos för oss.

Sedan åkte jag hem och betalade VUXEN-biljett. Fick sedan gå i spöregn hem från bussen utan regnkläder. Komma hem, är as glad för jag fått ett paket och ska springa o hämta det på vår Ica 10 meter ifrån oss… men det har levererats fel till ett inne i stan. Sedan skulle vi beställa Wolt och nu är vår leverans försenad. Asså denna dag!

Tycker sällan synd om mig själv men idag gör jag det, nu har jag iaf betalt in min böter, ligger i sängen och bara myser och väntar på mat. Det värsta var när Tindra satte i halsen het klart, sedan kärringen på bussen, pengar är bara pengar. Även om det svider enormt.

Är ändå så glad att vi åkte till våra fina vänner idag. Men så pinsamt med bajs och spya på Alvas saker.

Nu ska jag bara viiiiila!

Sötis påväg till Luca!

100% fixad mamma! Inte lite mascara, inte lite puder utan ingenting. Inte ens fixat håret, har ni sett mig i tofs, haha.

Denna tröjan är den skönaste jag äger! Kom till den här.

Fina bodyn från Alva och Luca. Tindra ser galen ut.

Vårt mums!

Kakfest. Tindra fick mariekex men ville med ha god ballerina som Luca.

Bästa stunden när vi mammor satt och snackade och åt chips, godis och frukt medan barnen såg babblarna och Arne alligator.

Somnade på vägen hem. Med Lucas kläder på sig.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malihe Lilja

    Jag blir så ledsen när jag läser ditt inlägg om hur folk hoppar på dig. Det enda jag kan få de till är ren avundsjuka! De sticker i ögonen på en del människor för att dem inte har det som du har. Du är ung, har en fin familj och säkert helt underbara vänner runtomkring dig å de lyser om dig vilket alla ser å de tål inte en del människor vilket resulterar i att man måste trycka ner andra. Varför kan man inte bete sig tvärtom? Kunde hon inte istället sagt om det fanns något hon kunde göra? Att kontrollanterna varit vänliga och informerat att från 20 är det vuxenbiljett och önskat dig en bra dag? Usch blir en aningen irriterad!! Tro på dig själv! Känner du att du är en bra mamma och försöker göra det bästa för dig själv å ditt barn å din omgivning så är det så! Lita på dig själv å dina avsikter å borsta bort andras negativiteter! Du ska vara dig själv å inte som dem! Styrkekramar till dig! /Malihe

  2. Emelie

    Låter som en mindre rolig dag. Som tur är är det en ny imorgon. Och skönt att allt gick bra med Tindra.
    måste säga att du var väldigt fin i toffs, i like ? ha det gott ?

  3. AlvaEkblom

    Det gjorde såklart inget det är bara att tvätta! ? Hemskt dock med den där kärringen och när Tindra satt i halsen men tur det gick bra och vi hade det jätte mysigt med er som alltid ❤️❤️❤️

  4. Angelica

    Men jösses vilken jäkla skitdag du har haft. Förhoppningsvis har du gjort bort all otur för flera månader framöver ? Jag personligen tycker att du verkar vara en helt underbar mamma ❤️

  5. Linnéa

    Men fy va otäckt!! Min stora rädsla är också att mina barn ska sätta i halsen, nästan värre nu med mitt andra barn som fick tänder väldigt sent. Han pressar in all mat i munnen så fort han kan.. skönt att allting gick bra ❤️

  6. oliveja

    Men usch vilket vidrigt beteende. HATAR alla ”vet-bättre”-tanter. Du är den bästa mamman till Tindra! Och så obehagligt med skinkan, skönt att det gick fint<3

  7. Jen

    Älskade du vilken jobbig dag :/ Men, ibland måste dessa komma och så får man det bättre sen. Tycker du verkar vara en toppen mamma, en rolig och kärleksfull mamma. Dina barn kommer ha mycket kärlek i sitt liv, och det är bra. Så slipper de bli som den surkärringen ?

  8. sandrasg

    men fy vilken hemsk kvinna som uttrycker sig så! Jag hade heller aldrig tagit upp min dotter ur vagnen på bussen då det är säkrast för barnen att sitta är under tiden bussen kör! Fy så irriterad jag blir. Jag hade verkligen backat upp dig i en sån situation., du ska verkligen inte ta åt dig av det. Du uppfostrar på ditt sätt! kram på dig fina du!

  9. Eve

    Men fy fan för den där tanten alltså. Jag finner inga ord!!! Vill bara leta upp henne och skälla ut henne, vilKen otroligt bitter människa hon måste vara. Heja dig och dom andra mammorna som stod på dig! <3

  10. corneliaskoog

    Fy så hemskt! Jag förstår att du blev rädd och uppskakad, men vilken tur att ni fick upp skinkbiten. Du är en fantastisk mamma och person i allmänhet, kom ihåg det! Du får ha en jättefin kväll med din fina familj, kram <3