Tiingelinn

Vår plats vår kärlek

Hej finisar!

Jag har känt det nu! Att det har vänt. Jag har ju varit öppen med er och skrivit att jag och Marcus haft en jobbig period i vårt förhållande men nu känner jag att det har vänt. Låt det förbli och inte bara vara en liten dal, haha. Marcus ska nu ha en vecka semester och vi ska umgås som en FAMILJ! Som jag har längtat alltså! Att detta faktiskt blev av är guld verkligen.

Igår kväll var vi efter matmarknaden på en jättefin plats som heterTrädgårds föreningen i Linköping. Där tog vi bilder vid den fina fontänen, precis som vi gjorde för flera år sedan när vi var små nykära barn, haha. Magiskt är det! Så galet fantastiskt verkligen. Är så glad att vi är 2 personer som kämpar och int Eger upp vid minsta motgång. Det vi har tillsammans har bara vi.

Är sjukt vacker där på dagen med med massor av blommor och små fina lusthus. Detta är verkligen våran plats. Marcus tog med mig dit när jag var ledsen en gång för han vet att jag blir lycklig av blommor och färg. Det är en perfekt plats för mig att få ny kreativitet och ett nytt humör. Riktigt romantiskt med.

Vi tog även bild där som familj nu. Vi har ju faktiskt Tindra nu som vi inte hade då, så himla kul att ha med henne till mamma och pappas kärleks ställe. Sedan letade vi efter vårt kärlekslås på bron men vi hittade det inte, haha. Var så många lås, men vi har ett till hemma så vill hänga upp det med. Tänk om vårar är borta från bron, haha, snyft!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vad fina ni är ?Vad skönt att det börjar gå åt rätt håll ☺️
    Jag och min sambo/fästman hade också en svacka när våran dotter var liten. Vi klarade oss igenom den och nu är hon åtta år och har en lillebror, som snart fyller sex år ☺️ Man lär sig att förhållanden inte alltid är ”gulligull” ? ?