Tiingelinn

När tårarna faller

Hej finisar!
Ligger och tittar tillbaka på massor av bilder från när Tindra var liten bebis! På dessa bilder är hon mellan några dagar till 3 månader gammal ungefär. Tiden har gått så snabbt och jag har inte tänkt på det så mycket. Jag har tänkt typ varje dag att hon har blivit så stor men när jag ser dessa bilder så kommer minnen upp och jag dras tillbaka till ögonblicken jag och min dotter hade tillsammans där och då!

Jag var mycket ensam med henne i början och jag minns verkligen tiden när jag satt hemma i lägenheten i Frövi med henne i famnen. Det fanns ingen hiss och jag hade ju gjort kejsarsnitt med så fick alltid ringa mormor om jag skulle ut med vagnen. Hon var så liten min lilla, lilla tjej.

Om jag blir bebissugen? JAAAA som in i bängen men det får vänta tills jag och den potentiella pappan har varit tillsammans lite längre, haha!

 

Är så bebis sjuk, måste få träffa min kompis Maja och hennes lilla son på en månad, har fortfarande inte träffat honom ännu. Nu måste vi ses! En gäsp! Hur söta är inte livly kläderna då?

Detta var på sjukhuset när vi låg kvar på BB och min lillasyster höll Tindra för första gången. Mina tårar rullar för kinderna när jag ser bilden.

 Här hade jag och Moa varit på badhuset med våra små sötisar! Tröttis i sängen!

Hon sover på typ alla bebis bilder för dem gör ju det i början. 

ÅH  en tjej som däckade efter amning. 

Asså åhl! Dessa små byxor är storlek 44, jag gråter!

Puss och kram från en liiiite bebis galen tjej!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amelie

    Vem såg unga mammor idag i repris. Tingeling sitter tindrar med sina ögon om bröllopet. Film bröllop. Sen när de tittar på kort när de fick tindra. Så säger tingeling, att hon vill ha ett barn till . Men då säger Markus, du tyckte det var så jobbigt att det tillslut blev kjessarsnitt. För du grät och höll på. Du fick panik av allt. Du tyckte så synd om dig att du var ensam med Tindra. Markus var i skolan. Du fick ringa din mormor för hjälpa till du hade jo ett snitt efter förlostningen. När du skulle ta bort stygnen var du rent hippi …..Sen en månad efter åt ligger du med Pelle…… Hm hm hm ….Snacka om tyck synd om mig syndrom……SUck

    1. Amelie

      Så för Marcus inte ville ha barn då, så stretar hon medbenen för Pelle, dumpar Marcus. Men karma ger igen blev dumpad två gånger hahahah…..Så går det …..När man inte får så man vill.Tänk om gör rätt…..

      1. Linnea

        Hur mår du Amelie egentligen? Är du så djupt besviken på ditt egna liv så att du därför känner behov av att klanka ner på andra för att du själv ska må bra? Rekommenderar att du söker hjälp för ditt beteende alternativt håller dina tankar för dig själv i fortsättningen!

        1. Amelie

          Linnea tack för du frågar. Hur mår du själv som du inte vågar ha bild på dig. Mår himla bra , har jobb , sexi man två underbara barn , massa djur,fin bil, ja allt har jag. Blir bara så irriterad, att en ung tjej bölar håller på . När hon kunde fått allt. Men får man inte som man vill så dumpar man den man som gör allt för henne . Tar första bästakillkompisen , var han nu kom ifrån….. Hon jobbar inte, inte på riktigt jobb. Ska åka påspa ha dyra smycke ,märkes kläder. Ska sätta stopp för det …..KARMA ..IDIOTER Väx upp , Anmält till socialen

          1. carina

            Amelie.jävligt fult att hota med socialen,så gör man bara inte.Dels så behöver soc inte en massa onödiga orosanmälningar,vilket det här är. Sedan så är det ju synd om din familj,med en så elak och bitter mamma. Och akta dig själv för anmälningar,du kanske har läst om Johanna Toftby?

  2. Vanja Leksell

    Åh vad jag känner med dig! Är också så extremt bebissjuk ? Och då har ändå jag och killen redan tre barn tillsammans, i och med att han hade en son redan och jag mins två flickor ?