Tiingelinn

Idiotiska kommentarer som gör mig förbannad!

Hej finisar!

Läste i morse på Gabriella Joss blogg om att hon fått massor av elaka kommentarer om sina små barn och det har ramlat in hos mig med! Blir så förbannad så jag knappt kan formulera mig fint här på bloggen! Verkar som det är någon slags hat storm då jag sätt flera mammor lägga upp att de fått hat mot sina barn!

 

Senast i förrgår var det någon som skrev på bloggen att Tindra såg ut att vara utvecklingsstörd! Sedan har folk skrivit att hon är tjock, folk har skrivit att hon är ful , har stort huvud på en av hennes gamla ettårs bilder och massor av annat sjukt!  Att man ens har mage att skriva utseende baserade saker om ett litet oskyldigt barn? Om det är för att såra mig så lyckas det inte för jag är så stolt över min dotter och vet att hon är finast på jorden så jag tar inte åt mig men det är ett så vidrigt beteende!

 

Idag på bloggen damp det ner en kommentar om att jag var en elak hemsk mamma för att jag skrev att Tindra sov hos sin mormor 2 nätter. .. ” Du som bölar för du vill vara med henne” Ja.. det gör jag men nu är det såhär att Tindra är hos mig 2 veckor i rad för hennes pappa är på semester och min mamma ville ha Tindra. Jag bad inte om barnvakt utan både tex min mamma och mormor tjatar om att få ha henne någon natt eller max 2 nätter för att dem vill mysa och vara med henne. Tindra älskar att vara med dem med så det är självklart för mig!

Sedan skrev någon att jag inte har alla hästar hemma och att dem ska anmäla mig till soc! Jag blir så förbannad så jag skakar! Vet att jättemånga influensers har blivit anmälda till soc av anonyma människor, det är så sjukt så jag ej finner ord! Usch för vidrigt människor! Blir så förbannad!

Tänker inte ens försvara mig i detta, det är så sjukt!

 

Jag älskar min dotter, hon är perfekt som hon är och hon kunde inte få än bättre mamma än mig! Vi älskar varandra villkorslöst hon och jag! Kommer bli polisanmälan på sådana kommentarer i fortsättningen då det är straffbart vissa av dem!

 

En bild på Tindra som bebis!

Min lilla tjej har blivit så stor!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    jag finner inga ord för hur människor har mage att skriva något sådant om ett barn. Din dotter är så himla söt och du verkar vara en jätte bra mamma!

  2. frida

    Sjuka människor det finns!
    Jag försöker tänka att de människorna mår inte bra i sig själva och de borde ta tag i sina egna liv och söka hjälp när man beter sig så. För det är inte friskt, enligt mig-

  3. Jennifer

    Alla barn är olika, oavsätt diagnoser eller inte är alla lika mycker älskvärda. Men att folk skriver saker bara när dom sitter bakom en skärm. Se skulle ju aldrig säga de verkligheten!

    Svar på en annan kommentar Du är som vilken människa som helst som styrs av känslor. Helt normalt att ligga om man är kär.

  4. Jennifer O

    Skit i alla idioter som ska kommentera! Tindra är så fantastisk och även om jag inte känner er så vet jag att du och andra mammor gör sitt bästa och det man tror är bäst för sitt barn!

    Att folk är avundsjuka eller bara rent av elaka är bara att skita i. Det är så otroligt lätt för folk att gömma sig bakom en skärm, men frågan är hur många som hade vågat säga något om de stod framför en?!

    Nej, skit i dom! Mer kärlek till varandra istället! <3

  5. Amelie

    Du är en slampa ju , går inte många veckorförrän du träffar en ny pojk, som du kan ligga med…..

    1. Christina

      Ursäkta mig men man är inte en slampa för att man ligger med sin kille. Alla träffar killar olika fort.

    2. Rebecca

      Men va är det för fel i huvudet på dig?? Om det nu varit så att hon bytat partner ofta, vad har du med det att göra???

    3. Minna

      Fan va onödigt att ens ge henne hat! Du måste inte ens kolla hennes sociala medier om du bara ska hata på henne!
      Dra härifrån istället.

      Hon är lycklig med Gabriel & ingen jävla slampa! Läs på om vad slampa är innan du uttalar dig.

      Hon blir ledsen, förstå! Skulle du vilja höra att du är en slampa av någon? Nej de skulle du inte! Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

      All kärlek t dig Linn! Ni e finaste lilla familjen ❤️glad för din skull. Men kunde inte bara låta bli o svara på hennes hat.

    4. Christina

      Lyssna inte på avundsjuka idioter, Tindra är hur söt som helst och du är en perfekt mamma till ditt barn?

    5. T

      Men din dumma jävla idiot! ”Inte många veckor”? Det var längesedan hon och Marcus separerade och oavsett, vem är du att uttrycka dig på detta sättet? Usch!

    6. Anna

      Fast vem hon ligger med och hur många hon ligger med har ju inte du med att göra. Avundsjuka kallas det! Om det skulle vara så att Linn ville ligga runt som bara den och mår bra av det så får hon göra det ( nu tror jag inte detta är fallet)

      Lycka till Linn med kärleken som verkar blomstra. ?

      1. tiingelinn

        Tack fina! Nej hon har ju 0 koll! Herregud. Är inte oskuld men inte legat med speciellt många heller usch för henne??

    7. Anna

      Amelie: vilken rätt har du att skriva så till henne? Bry dig om ditt egna liv istället för att lägga sig i andras. Fy fan för dig

    8. Sarah

      Amelie – Avundsjuk? Gillar du inte det du ser så är det du som väljer att följa, inte tvärtom. Vem, när, vad man gör och hur ofta angår inte oss och ger inte dig rätten att trycka ner någon. Väx upp!

      1. Amelie

        Vad skulle jag vara avundsjuk på , bete sig som en snor unge. Tror att killar gör allt för henne , SPA; BLOMMOR , mmm…..Marcus gav henneen ring som hon bär på ännu ändå dumpade hon honom, för Pelle ville ligga med henne

      2. Amelie

        Vad skulle jag vara avundsjuk på , bete sig som en snor unge. Tror att killar gör allt för henne , SPA; BLOMMOR , mmm…..Marcus gav henneen ring som hon bär på ännu ändå dumpade hon honom, för Pelle ville ligga med henne

        1. Sanna

          Bry dig inte om trångsynta människor Linn! Ofta är det bittra människor som inte kan var glad för någon annans skull. Du gör ett jättejobb och tindra är
          Världens sötaste:)!!

    9. Nadine Och Tove

      Varför säger du så?! Hon är en toppen mamma, hoppas inte att du har barn… Det är synd om dom.
      Förresten så om du inte har något snällt att skriva så behöver du inte skriva någonting alls!

    10. Minna

      På vilket sätt har det med dig att göra? Måste vara jobbigt att vara så bitter på någon man inte känner. Var det inte du som bad om ursäkt någon gång för dina trpkiga Kommentarer? Hoppas du skäms där bakom skärmen.

  6. Pandan

    Fy fan vilka människor de finns. Både du och tindra är ju super fina!! O du är ju verkligen en jätte bra mamma. Ta inte åt dig alls fina du

  7. Susanne Larsson

    Vilka hemska människor det finns. Tyvärr så vet jag fler som råkat ut för detta. Du är helt underbar, din dotter är helt underbar. Hon kan inte få en bättre mamma ❤ massor av kramar till dig och söta, goa lilla Tindra ?❤

  8. Amanda

    Fy!! Tänk om alla skulle acceptera att vi alla är olika! Alla vi mammor gör ett toppen jobb, jag hoppas verkligen att de som kommenterar inte själv har barn!! All kärlek till er ❤️

    1. Amelie

      Du är en slampa ju , går inte många veckorförrän du träffar en ny pojk, som du kan ligga med…..