Tiingelinn

När hon kommer hem

Hej finisar!

Min Tindra är hemma igen och livet har en helt annan mening igen! Min syster Fanny och hennes pojkvän Oscar sov hos mig söndag till måndag då de hade studiedag och var på sen bio inne i stan. Perfekt för dem att ha mig man bara kan komma till, super mysigt för mig med.

Måndag morgon kom Tindra och vi busade massor, hon fick äta ballerina till frukost och de gjorde henne helt galen haha! Vi gick ut och ute mat, min fina syster bjöd och det var sååå gott! Räkpasta wow, wow, wow! Så himla gott! Tindra var jättebusig där inne, haha. Hon åt upp typ alla mina räkor, helt galen i det är hon.

Efter lunchen gick vi till Frida fast hon var inte hemma där, haha, var Holly, jag, Tindra, Tova, Nellie, Emma och Whilmer. Frida var på jobbet. Men super mysigt att umgås med barnen. Är så fantastiskt verkligen.

Nu ska jag och Tindra busa massor efter jobb och dagis! Hon sov ingen middag där idag så hon nappar lite nu först bara!

 

 

PUSS OCH KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman

    Fast stopp!? Oavsett vad Linn har gjort och inte gjort så har väl inte du rätten att säga vad du tycker och tänker till Linn & kalla henne massa elaka ord. Håll dina tankar för dig själv, detta rör endast dom 4 inblandande, INGEN annan. Bara tragiskt att det gått ut offentligt för alla att gotta sig i och kasta skit till höger & vänster…. Ingen vet sanningen, och förmodligen är det fyra olika sanningar & känslor hos alla fyra då alla är olika personer, så STOPP! Du får tycka & tänka vad du vill om Linns handlingar, MEN man är stor nog att hålla tyst om det..