Tiingelinn

Shopping och mys

Hej finisar!

Skrev ett inlägg igår men tänkte dela med mig av lite mer från vår mysiga helg med min mamma, mig och Tindra. Vi åkte först till Barkarbys outlet och shoppade. Så himla kul. Var riktigt bra erbjudanden och köpte lite julklappar faktiskt, älskar att vara ute i god tid. Nu har jag inhand.at till Marcus, min syster Fanny och Marcus syster Olivia.

Mamma bjöd på lunch, blev super goda sallader med färsk juice. Alltså var så sugen på det. Jag och Marcus köpte en på juicebaren här om dagen som vi fick slänga. Alltså den var så hemsK. Tog en med jordgubbar, äpple och ingefära, den gick inte ens att dricka. Jag älskar verkligen ingefära men denna bara brände i hela bröstet och magen långt efter bara en klunk. De måste gjort helt fel för den mamma köpte var med med ingefära och den var liksom god, lite sting men liksom inte så man får svårt att andas, haha.

Hittade en ny favorit butik som heter pom de lux, wow , wow ,wow! De hade även minirodini men var inget som jag föll sådär för. De som var fint var i så små storlekar.

Sedan gick vi på Mall of Scandinavia och shoppade, var inne på newbie såklart, även disneystore. Tindra älskade alla ljud och färger där inne. Hon fick en så fin mimi av sin mormor med, bortskämd liten tjej, hihi. Vi åt även kinamat där innan vi gick till hotellet. Så gott, hade varit så sugna på det hela dagen, haha.

Det var en helt perfekt liten tripp verkligen. Är så nöjd. Så mysigt att åka iväg sådär och bara mysa.

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.