Tiingelinn

Dagen började blodigt men blev fantastisk

Hej finisar!

Åh denhär dagen har varit så himla perfekt och underbar!

På vägen till sjukhuset i morse vad jag så nervös över att något skulle vara fel med bebisen och även över att han/hon inte skulle vilja visa upp sig. Dessutom började jag blöda näsblod på bussen men fick papper av en kvinna, haha.

Väl på sjukhuset var Moa med mig för Marcus var på arbetsintervju här i Örebro. Var så underbart att få se den lilla. En busig krabat som sprattlade runt massor så ultraljudet tog jättelång tid, haha. Men var mysigt för mig att se!

Fick veta att bebisen är frisk och fick veta könet. Avslöjar det senare ikväll i ett eget inlägg.

Sedan åt jag och Marcus lunch på Kina muren för pengarna vi vann på trisslotter från farmor och mormor. Vann på alla, så himla kul. Var super mysigt och Marcus intervju gick bra.

Efter maten gick vi och kollade i alla bebis butiker i hela stan inkl apotek och liknande som har nappar, haha. Blev lite shopping med, kunde inte låta bli.

Vi har varit tillsammans i 3 år imorgon så vi firade det lite också. Marcus fick ett par snygga badbrallor från johnells med. Röda gant som 3 års present. Efter det kollade vi barnvagn och sedan sprang vi till mitt favorit fik Vasa!

Var så mysigt och vi var så pussiga, hihi. Lyckliga över bebisen, över våra 3 år tillsammans och allt. Fick dessutom höra av personalen att jag var snygg, ett extra plus. Måste passa på att säga att nya MER med melonsmak är sjukt god!

Nu är det roliga över för jag ska till tandläkaren och Marcus ska hem.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.