Therese Wickman

ATT KVÄVA NÅGON!

Jag har svårt att ta vissa kommentarer jag ibland får på min blogg seriöst, då dessa människor alltid byter runt bland olika namn men alltid använder samma Ip-adress.

Fick en kommentar efter inlägget om att jag saknade Totte efter att inte ha setts på 2 veckor som löd såhär: Du tycker inte du kväver Totte?

Då undrar jag på vilket sett du antyder till att jag skulle göra det? För att jag öppet berättar att jag otrivs med distansförhållande eller att jag berättar att jag saknar honom?  

När man kväver någon i ett förhållande i min mening så är det när i detta fall Totte i fråga inte skulle få gå ut på krogen, umgås med vänner, ha fritidsintressen mm. Vilket ni som följer honom vet att han gör 😉

Men att jag gärna talar om hur galet kär jag är i honom eller att jag saknar honom eller står för att distansförhållande är pain in the as för mig är inte att kväva någon, utan det är Kärlek i mina ögon!!

Sedan jag var med i Tsunamin för 10 år sedan så vill jag aldrig ta något föregivet längre. Vi vet vad som händer nu, men aldrig vad morgondagen bringar med sig. Jag vill att dom jag älskar hellre får höra det för mycket än för lite! 

Vad är att kväva någon för dig? Med en kudde kanske? hihi skämtosidå. Jag skulle älska att höra era åsikter!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Håller med dig, det är när man inte låter sin partner få göra det han vill. Umgås med vänner få festa mm.

    Kärlek är den finaste som finns så skriv på bara!!:)

  2. Pernilla

    För mig är det att få den andra personen att ändras… Att ge hen dåligt samvete för något den vill göra för att man själv inte vill!
    Strunta i fjantarna som skriver, ren avundsjuka!
    Jag tycker det är jättefint att ni frtf är tillsammans trots med och motgångar! Lycka till i fortsättningen & personligen hoppas jag snart att få följa en växande bebismage

  3. Lina

    Kväva i ett förhållande är att inte se den andra personen i förhållandet, att man alltså enbart bara tar hänsyn till sig själv och sina egna problem och tankar.
    Kväva någon handlar om att man ser bara sig själv i förhållandet inte båda två. Jag tycker ni sköter det bra eftersom ni båda fortfarande har ögonen uppe för varandra och håller kärleken vid liv, så glöm alla som skriver sina åsikter och dömanden på din blogg och instagram och se nuet i ditt liv <3 Kram

  4. Maria

    Jag tänker att ”kväva” någon i förhållandet är ju beroende på hur man är som person. Jag är sån att jag vill vara nära min partner och vi umgås mycket. Har mest gemensamma vänner osv. Men gör också mycket saker på egen hand (ligger på ett hotellrum å skriver nu där jag är med en kompis för att festa, shoppa osv i storstan). Vi kan båda i förhållandet säga till när vi behöver närhet, ensamtid osv. Om inte totte känner sig kvävd så kväver du ju inte! Tack för en fin blogg (mitt 1a inlägg här 😀 )

  5. Ida

    Jag håller med Jänny i det hon skrev: ”att KRÄVA att Totte ska komma till dej istället för att kanske gå på en polares 30 års fest, att han inte får ha egna intressen eller att du kanske skulle har ett otroligt kontrollbehov och kollar allt han gör fram och tillbaka.”
    Men jag själv uppleva det också en aning kvävande om min man skulle höra av sig stup i kvarten till mig, jag är en sådan person behöver lite andrum. Sen får min man gärna berätta att han älskar mig mycket, men blir det för mycket så det blir lite sådär ’bara för att säga det’ så tycker jag det blir lite kvävande och tappar sin mening. Men vi är ju alla så olika. Jag tycker inte du verka kväva Totte! Måste vara jättejobbigt med distans. 🙁

  6. Jänny

    Jag får bara ett ord i skallen och det är AVUNDSJUKA. Det är så uppenbart så de smäller om de.
    Att kväva någon handlar lite om de du skriver om tycker jag. Att KRÄVA att Totte ska komma till dej istället för att kanske gå på en polares 30 års fest, att han inte får ha egna intressen eller att du kanske skulle har ett otroligt kontrollbehov och kollar allt han gör fram och tillbaka. Det är för mig sånt som kan kväva.

    Jag antar att Totte inte känner sej kvävd utan älskad.
    Ni är såå fina tillsammans och de bara lyser om er! All kärlek och lycka till er <3