Therese Wickman

HÄRLIG REA ATT STARTA ÅRET MED!

I samarbete med Ellos

 

Hej vännen!

 

Här har vi haft snöblandat regn men det ser ut att skina upp under eftermiddagen. Man får göra det bästa av situationen & oss går det ingen nöd på, vi trivs som fisken i vattnet här i Branäs.

 

Vi spenderar förmiddagen inomhus med sällskapsspel & lite varm choklad & jag tänkte passa på att visa upp mina favoriter när det kommer till Fashionnyheter hos Ellos. Som ni vet samarbetade jag med dom under hela förra året & har valt att fortsätta även detta år. Gillar verkligen Ellos. Dom har allt, både Inredning, möbler, kläder, skor mm på en & samma webbplats & till förnuftiga priser dessutom….

Den blommiga klänningen näst högst upp i högra hörnet är min absoluta favorit av dessa fantastiska plagg jag valt ut, men även skjortan längst ner till vänster är nog en favorit. Dom får dela första plats helt enkelt 🙂

 

Som vanligt när det kommer till mina arbeten med Ellos så finns det alltid en unik rabattkod att dela om någon planerat att shoppa något & på så vis kunna spara lite pengar..

 

Du får just nu 30% rabatt på dyraste varan på ordinarie priser + 40% rabatt på Ellos rea (endast dam-, herr- och barnkollektioner och ej på varor markerade med ”kampanjpris”) med koden 415414 .

Gå in HÄR för att komma till ditt erbjudande!

 

Nu ska vi ta en promenad i områden & sedan är det dags att åka ut i Slalombackarna igen..

Ha en jättefin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.