Therese Wickman

VÅR HELG & ANLEDNING TILL FRÅNVARON!

Hej fina du, har du haft en bra helg?

 

Såg precis att jag inte skrivit till er på hela helgen. Sista inlägget var från i Torsdagskväll, men jag har lovat mig själv att försöka ta helt ledigt under helgerna. Får jag tillfälle att skriva till er, då gör jag det, men det ska inte vara ett tvång eller något jag måste försöka trolla tid för att få till, speciellt mina helger när barnen är med mig.

Även om man som egen företagare aldrig är ledig, så kan man i allefall dra ner på det man kan under helgen.

I Fredags var jag hemma med Matheus. Som ni kanske vet kommer jag vara mammaledig på fredagar under hela höstterminen, förhoppningsvis även i vår. Vi var hem till en vän på lunch & direkt därifrån åkte vi hem för att hämta upp Ellah som slutat skolan för att bege oss till hennes Ridskola. Så länge som hon fortfarande rider utomhus fungerar det ändå hyfsat att ha med sig Matheus, får se hur det går när vi ska flytta in till ridhuset, men det får bli ett senare bekymmer 😉

På kvällen hade vi bjudit över några vänner, vi åt tillsammans & spelade sällskapsspel. Var länge sedan vi hade vänner här så det var riktigt trevligt.

På lördagen fixade & donade vi lite, fick sen besök av min styvsyster som köpte på sig massa babyprylar & kläder i från Matheus då hon i vinter ska ha en bebis. Så mysigt & kul att grejorna kan vandra vidare inom familjen <3

På eftermiddagen åkte vi ut till min Pappa på landet där vi, dom flesta utav syskonen möttes upp för att gå på jakt efter Svamp i Skogen. Jag har provat så många gånger, men aldrig har jag hittat svamp. Men i Lördags slog vi alla rekord, det tog lixom aldrig slut. Är sugen på att åka ut igen redan nu i veckan som kommer.

Kvällen blev lugn, vi alla i familjen är förkylda & jag har fått 12 stycken blåsor i munnen, du läste rätt. TOLV. Behöver jag tala om att det gör ont? Måste åkt på en rejäl virusinfektion då även halsen värker.

 

Söndag idag & förutom en rejäl & lyxig Brunch i förmiddags har inte mycket knop gjorts. Ellah har varit & lekt hemma hos en kompis, jag & Kidh har degat i soffan & likaså Matheus som varit  gnällig, trött, förkyld & väldigt hostig. Fortsätter natten såhär så lär det inte bli någon förskola för honom i morgon. Funderar på om även han har halsont ? SÅ svårt att tyda vad som är ”fel” när han inte har feber.

 

Summa kardemumma så har helgen, trots sjukdomar varit fin!

Har du haft en fin helg?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vill börja med att tacka för en fin blogg.
    Hur gör ni med kompisar till barnen? Min dotter är 7 år och går i ettan nu. Tycker det är så svårt med kompisar på fritiden.
    Aldrig får hon följa med någon hem då föräldrarna alltid säger att det går inte osv, så himla tråkigt att folk är så upptagna.