Therese Wickman

FILMKVÄLL MED NÅGRA VÄNNER!

I annonssamarbete med Sf Studios & Uglydolls

 

Vilken kväll vi haft. Är alldeles lycklig i kroppen över hur lyckat det blev.

Som jag berättat tidigare ville barnen bjuda in till en biokväll här hemma då vår kväll , när det bara var vi var så himla lyckad. Ni vet när jag överraskade med Mormors Popcorn maskin & hade blåst ballonger & vi såg Uglydolls tillsammans.?

 

Vi hade ikväll bjudit in några utav mina kollegor som med tiden också blivit mina vänner & deras barn för att se Uglydolls tillsammans. Utöver att det nu ligger Popcorn överallt & att jag har en hel del att städa upp så var det verkligen så himla värt det. Så kul!

Filmen fångade barnens intresse, oavsett om dom var små eller äldre som Ellah. Gissar att barn från 3-4 år börjar förstå handlingen bättre medan dom små kanske tycker att filmen i sig med alla färger & allt roligt som händer är det intressanta. Filmen är verkligen så himla fin med otroligt viktiga budskap som verkligen behöver nås ut till barnen. Tänk att man känner sig annorlunda & det enda man vill är att passa in & känna sig älskad.? Hur många barn tror ni inte känner såhär på riktigt?

Så fin film där man verkligen förstår att det inte handlar om att förändra sig själv utan att man faktiskt är perfekt precis som man är. Annorlunda är bra!

Har ni fortfarande inte sett den så har ni fortfarande chansen att köpa hem den till en rabatt på 10%  inne hos sf anytime med koden ”therese10”.

Att bli medlem hos Sf anytime kostar inga pengar utan du betalar enbart för dom filmer du väljer att hyra eller köpa hem till ditt konto. Köper du en film så ligger den kvar där, medan om du hyr så försvinner den efter 48 h men under dessa timmar kan du se den om & om igen..

 

 

 

Registrera ett konto på sfanytime.com (kostnadsfritt). Välj film och tryck på prisknappen, välj KÖP (vid Hyrperiod) och tryck på texten ”+ Värdekod”. Skriv in din kod i textfältet och tryck på ”KÖP”. Din filmkod går även att använda för att köpa film i SF Anytimes Smart TV-app. Villkor för filmkoden: Filmkoden gäller för valfri köpfilm i SF Anytimes utbud (upp till 169 kr). Koden har inget restvärde om man köper något för mindre än 169 kr. Filmen finns tillgänglig under Mina Filmer på det konto du köper från. Filmkoden är giltig till och med *2019-09-20*

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.