Therese Wickman

OM DET ÄNDÅ SKA VARA KAN DET LIKA GÄRNA VARA MENINGSFULLT!

I annonssamarbete med Zcooly

 

Halloj vännen, har du haft en fin dag?

Måste fråga er en sak. Är det bara jag som börjar känna mig vilsen när det kommer till barnens läxor? Ellah börjar komma hem med mattetal & olika uppställningar som jag känner att jag inte alls kan hantera. Sedan var ju inte heller jag något matematiker när jag var liten & fick kämpa riktigt hårt för att ens bli godkänd i ämnet.

 

Barnen brukar på kvällen medan jag lägger Matheus få sitta en stund med sina Ipads. Om dom ändå ska sitta där så uppskattar jag om det ändå är meningsfull tid & något roligt spel som dom ändå kan lära sig något från.

Sedan en tid tillbaka har barnen provat på Zcooly. Eller en tid lät lite lite, för dom har ju faktiskt spelat detta spel under hela våren innan sommarlovet kom & vi tappade allt vad rutiner heter. Men nu har vi startat igång igen.

Barnen älskar det, speciellt Kidh som aldrig vill sluta spela. Zcooly är ett roligt & lärande spel inom Matematik där dom lyckats förvandla skolans läroplan att på ett lustfullt sätt lära sig allt inom Matematik genom att kombinera spelmekanik med pedagogik för barn mellan 6- 12 år.

Som en extra morot & det som gör att Kidh aldrig vill lägga i från sig spelet är att desto fler rätt man har på uppgifterna desto fler nya öppnas upp. Han brukar förklara att det är som nya världar i spelet som öppnas & man vill bara fortsätta & fortsätta utmana sig själv för att öppna upp fler.

Spelet går att laddas hem smidigt på App store eller i din Play butik, där väljer du sedan vilken eller vilka spel hos Zcooly du vill ladda ner. Där står också på varje spel vilken ålder just ditt valda spel är anpassat för. Det räcker med ett konto även för att ladda hem fler program & att skapa ett konto är superlätt & dessutom får du just nu prova på detta härliga lärande spelet helt gratis i tre veckor med denna kod theresewickman

Det är ingen bindningstid bara för att du skapar ett konto, men skulle du gilla spelet lika mycket som vi & känner att ni vill fortsätta utnyttja det så kostar det endast 39 kr i månaden för 10 lärande spel.. Kika in själv vettja, prova & avgör sedan om ni vill fortsätta eller ej, men jag rekommenderar det starkt, både för barn som ska börja i skolan som en slags förberedelse men också som stor hjälp för skolbarnen & deras utveckling.

 

HÄR kommer du in till Zcooly för att läsa mer eller för att börja spela. Lycka till!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.