Therese Wickman

ÖVERRASKA MED EN SPRAKANDE SHOW FÅ 25% RABATT!

Det var så himla skönt att må bättre igår, så pass bra att jag äntligen kunde ta tag i all packning efter Grekland & se till att storstäda huset så det luktade skinande.  Jag & barnen stannade också till på väg hem från Simningen under kvällen & köpte med oss en stor blombukett att ha på bordet. Älskar färska blommor när huset är städat. Blir lite som en present till sig själv efter allt slit 🙂

 

 

Kom på att jag helt glömt bort att berätta hur Showen var i Fredags,  För det första var det extra mysigt att få lite egen tid med mina stora barn, det var så länge sedan vi gjorde någonting bara vi.

Showen var grym! Både Ellah & Kidh älskade den & likaså jag. Börjar tro att Magi finns på riktigt,!

Vill inte gå in för mycket i detalj om vad för Trolleri som visades då det verkligen bör upplevas på plats. Men det var mycket spänning, eld, flygade fåglar , kort , en hel del humor där även publiken fick vara delaktig i en del trick & mycket mycket mer..

Till Showen ingick också förrätt, varmrätt som var en stor lyxig buffe samt dessert. Maten var en fullpott & även barnen åt med god aptit.

Besökarna under showen denna kväll var mestadels vuxna i stora som små sällskap men även några familjer likt oss.

Jag kan verkligen rekommendera denna Show, både för vuxna i sällskap av varandra men också att ta med sig familjen på. Dock tycker jag av egen bedömning att man inte bör gå med för små barn. Mest för att Showen & kvällen är lång, i flera timmar & slutar ganska sent…

 

 Kidh & Ellah var en perfekt ålder & uppåt skulle jag säga.. Kidh går fortfarande & pratar om denna kväll & vill tillbaka redan på Fredag för att göra om alltihop.

 

Bilderna är tagna utav fotografen Josefin Wallströmer

Kan ni se i Kidhs blick hur fashinerad han är & hur mycket glädje det är i tjejerna?

 

Jag lovade er att dela ut en Rabattkod till er om jag genuint kunde rekommendera denna show, & det kan vi, både jag & barnen gillade den skarpt.

Den innehöll inte bara Magi, spänning & god mat, utan också en hel del ljuvlig musik i från artisterna & humor. Humor som fick mig att skratta så jag höll på att kissa på mig.

Har du ingenting uppbokat nu på Fredag den 19 Oktober så har du nu möjlighet att köpa biljetter till showen & få hela 25% rabatt på biljetterna vid din bokning om du uppger Wickman i rabattkodsfältet på Eztrads hemsida HÄR

Showen passar sig som sagt för vuxna & familjer med lite äldre barn. Ett kul sett att umgås med kompisgänget , överraska sin partner med eller varför inte ta med hela familjen för en oförglömlig kväll?

Om du kommer iväg på Showen, dela gärna med dig om vad du tyckte. 🙂

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.