Therese Wickman

ÄR GLAD ENDA IN I SJÄLEN!

I söndags var jag hembjuden hem till min vän Karro som ganska nyligen flyttat till hus för fika & husesyn.

Jag som sov otroligt dåligt nätterna innan var orolig att jag skulle behöva ställa in vår dejt som jag sett fram emot i flera veckor. Som tur var fick jag en bra natt sömn natten till Söndagen & jag kände mig som en ny människa & for i väg hem till Karro….

 

Väl på plats så höll jag bokstavligt talat på att skita ner mig, för när jag kom fram till ytterdörren & ska krama om Karro så springer flera av mina vänner ut & skriker SUPRICE!

Dom hade överraskat mig med en Babyshower & jag blev så himla glad & speciellt överraskad.

Vilken Suprice!

Vi fick en jättemysig eftermiddag tillsammans & jag kände mig extremt lycklig när jag kröp till sängs den natten! Tänk vilka fina vänner & familj jag har runt omkring mig.

 

 

Ser ni den stora Ballongen med presenter inuti? Så rolig Ide!  Det var en present från Ballonglandet & tydligen går det att beställa dessa ballonger till mer än just Babyshower. Du kan fylla den själv med vilka presenter du vill ha i helt enkelt.  Funderar starkt på en sådan ballong till Pappa som snart blir 55 år.. Lite extra lyxig!

 

Denn Blöjtårta slog mig med häpnad, för det är tydligen min moster som på egen hand skapat den. Visst är den galet fin & vältänkt?

 

Av vänner som inte kunde komma fick jag blommor , till & med enda från Dubai & andra presenter & ska jag vara ärlig tror jag inte att jag hunnit smälta denna överraskning ännu.. Glad & tacksam för fina vänner enda in i själen! Känns tryggt för mina barn att växa upp omgiven av sådan kärlek!

 

Har du blivit överraskande med någon Babyshower någon gång eller har du kanske varit med & överraskat en vän?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    I fredags på jobb blev jag överraskad. Vet att jag blev lite förvånad när jag sa till min närmsta kollega och vän att jag tänkte gå tidigt då hon aldrig brukar motsätta sig det. Sen tyckte jag att det var konstigt när hon var väldigt på att vi skulle fika på eftermiddagen. Något vi aldrig brukar göra/hinna med.
    Men när jag kom ut i fikarummet så satt resten av kollegorna där och väntade och det stod en fin blöjtårta och cupcakes och annat gott.
    Jag blev verkligen överraskad!!! Sjunde barnet och första babyshowern för mig ?

  2. Andrea

    Så roligt för i helgen överraskade ja min bror och hans tjej med babyshower. Dom väntar oxå en pojk, i maj beräknas han komma ❤️
    Kolla gärna på mina bilder från dagen samt min speciella ”blöjtårta” ?

  3. Weli

    Så himla kul ☺ vilken överraskning!
    Jag älskar att överraska alla?
    Jag har aldrig haft egen babyshower. Det pratades inte om sådant då jag fick mina grabbar som är 13 & 10 år nu… men jag har däremot anordnat och planerat 4st… så himla kul ❤?

    Måste ju såklart passa på att önska lycka till när det är dags är ju inte av lång tid kvar nu om jag har förstått rätt?❤

  4. Alma

    Åh! Vilka fina vänner du har, och alla fina presenter!:) ungefär hur många blöjor är det i blöjtårtan? Den ser helt fantastisk ut!

  5. Sheneh

    Wow du är sååå vacker Therese, det strålar så om dig ❤?? lycka till och hoppas du inte får en alltför jobbig förlossning ?