Nu när våren väntar runt hörnet och sommarens ljuva kvällar närmar sig med stormsteg så vill jag tipsa er om en enkel men oerhört god middag som barnen och jag provade nu i helgen.
I ett samarbete med Polarbröd så fick vi chansen att prova deras nya Bröd Rosta & Dela som är ett rostbröd gjort av Surdeg och som nyss kommit ut i butik.
Förutom att detta bröd blivit en ny favorit vid frukost bordet, speciellt hos Ellah som älskar rostbröd så tillagade vi helgens middag med hjälp av detta bröd. Vi gjorde nämligen i ordning våra egna hemmagjorda Club Sandwich.
OJ, så gott det blev, så gott att jag faktiskt åt två. Snacka om att känna sig proppmätt sen 😉
Måste faktiskt påstå utan att höja detta bröd allt för mycket till skyarna att det gjorde sig så mycket bättre med detta Surdegsbröd än Formfranska som man annars kanske använder sig av vid en Club Sandwich. Jag gillar den krispiga ytan som blir och smaken av surdeg & havsalt. Men smaken är som baken, delad 🙂
Här hemma kommer denna rätt bli en klassiker under sommaren. Bara slänga kycklingen på grillen, stoppa brödet i brödrosten och skära upp dom grönsakerna som önskas. Enkel och snabb måltid som smakar himmelsk god. Prova vettja 🙂
Jag och barnen filmade också för att på ett enkelt vis kunna dela med oss av Receptet på denna rätt. I filmen kan du b.l.a se vad vi har för goda tillbehör, att man rostar hela brödet som det är och inte delar förens efteråt, mm
Vi hade Mango dressing i våran Club Sandwich, vilken dressing är din favorit?
Puss & Kram