Therese Wickman

BLÅTT HÅR!?

Hej och Godmorgon min vän!

Har fått flera frågor angående min senaste bild när det syns att jag har blått hår. För er som missat så var jag lite för spontan för mitt eget bästa och köpte en kväll med mig någon fin gråaktig pastellfärg hem från Ica. Varför gör man ens så?

Jag slängde i färgen och den där vackra färgen som visades på bild var långt i från hur mitt hår blev. Mitt blev i stället knallblått, som på en Smurf. Vid ett flertal tillfällen har jag nu försökt får bort färgen själv här hemma men med enbart små små framsteg. Valde tillslut att boka en tid hos frisören för att få hjälp och för att samtidigt klippa håret..

Tack vare frisören Ankido på Mariebergs köpcentrum och hans nästan 5 timmars slit så fick vi bort den blåa färgen och jag fick fram min gråa nyans i håret som jag från början eftersträvade! . Jag är SÅ nöjd!!

nytt hår

Som ni ser klart och tydligt på förebilden så har jag varit på håret ett antal gånger själv med olika blekingar för att få bort det blåa, vilket syns väldigt mycket då det är lite olika färger här och där i mitt hår 😉

Klippte en bra bit på längden också och funderar faktiskt på att snart ta en liten bit till?

Vad tycker ni?

Puss & Kram

Detta är inte ett samarbete utan jag är bara så enormt jäkla nöjd över Ankidos jobb så måste hylla honom lite 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.