Therese Wickman

TYDLIGA TECKEN PÅ ATT DU LEVER MED EN MAMMAGRIS!

Jag har väldigt nära relation till både Ellah & Kidh men har nog aldrig upplevt Ellah så mammagrisig som hennes lillebror är..

Tänkte dela med mig av en liten rolig lista här nedan med tydliga tecken på att ditt barn är en mammagris som verkligen stämmer in till 100% här hemma!

Du upptäcker när du ska gå och lägga dig i sängen att ungen smitit in i smyg och lagt sig för att somna i din säng.

Du hoppar in i duschen och får strax där efter sällskap av ungen som slänger av sig kläderna, kliver in i duschen och säger: Jag är också smutsig.

Du sätter dig i soffan för att se på tv och inom en halv minut sitter ungen i ditt knä, eller ligger på dig, helst så nära som möjligt.

När någon på skoj försöker putta ner mig i vattnet från bryggan, eller på annat vis brotta ner mig på skoj hoppar ungen fram med allvarlig röst och skriker: Låt bli min mamma, ingen får busa med henne på det viset. Ungen försvarar mig i allt.

Smiter in på toa för att kissa eller göra nummer två i fred, ungen kommer in, sätter sig bredvid och säger. Jag kan hålla dig sällskap, jag kan ge dig papper när du är färdig..  Han har tydligen inte förstått att på toaletten vill man vara i fred..

Ungen kommer hem från förskolan och ropar: Jag är gosesugen Mamma, kan vi mysa.

Jag råkar komma inom ett osynligt räckhåll från ungen och han börjar genast gasta: Mamma, mamma var är du?. Medan jag svarar, jag står här, en halv meter bakom dig bara du vänder dig om så ser du mig..

När ungen spontan säger: Jag önskar jag var bebis och låg i din mage, för då kunde jag vara med dig hela tiden.

Min lista skulle kunna pågå en evighet när det kommer till min son .

Kidh i vagnen med mamam

20160405_101311

Är eller har något av era barn varit mer eller mindre mammagris än den andra? Upplever att Kidh har betydligt mer behov av min närhet, vill vara med mig jämt och ständigt än vad Ellah någonsin varit..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Henrik johansson

    Urgulligt ju. Men kan ju vara jobbigt också när man verkligen vill sitta lite ifred. Min son har mig som sin stora idol. Efter separationen från hans namma släpper han mig ej ur sikte….han tror jag ska lämna och överge honom. Ha det bäst kram❤

  2. Jessica

    Vet inte om det är en pojkgrej? Har två tjejer och en son och grannen är en riktigt mammagris! Förutom att han rymmer! Men jag hittar dig alltid min mamma säger han när jag kommer sättandes efter honom med andan i halsen…