Therese Wickman

VI ÄR SOM TONÅRINGAR SAMT SVAR PÅ FRÅGOR!

Hej vännen! Har du sovit gott? Här hemma sov jag och Emil alldeles för länge, till klockan tolv om jag ska vara ärlig. Tror vi båda ligger otroligt mycket efter med välbehövlig sömn att jag inte tänker ha ångest över denna förlorade förmiddag 😉

 Dom få tillfällen vi är ”barnlediga” så beter vi oss ofta som 18 år igen. Ni vet? Man släpper allt ansvar att vara ”vuxen” och istället flamsar vi, skojar ständigt med varandra i omogna små spratt, äter glass direkt från bunken i sängen, är uppe sent och kollar film och sover alldeles för länge på morgonen. 🙂  Men oj så välbehövligt detta är ibland!

20150906_002644

Har fått några frågor jag tänkt ta mig tid att besvara:

Hej!
Är lite nyfiken på dera med mässa. Hur det är möjligt att plocka ut lön och leva på en tvådagarsmässa? Och att planera 2 dagar i ett år , 8 timmar om dagen låter mycket?

Första åren resulterar oftast inte en mässa i så pass mycket pengar att man kan ”leva” på det. Mycket pengar går till hyra av lokalerna, marknadsföring, arbetskläder, resor, hemsida mm Men ska man lyckats med ett företag så gäller det att satsa stort!

Då jag inte kan ”leva” på mässan just för tillfället så har jag andra jobb vid sidan av som ger mig pengar till att kunna försörja oss och det är bloggen och min klädförsäljning hos Milk Copenhagen 🙂

En mässa är nog otroligt mycket mer planering och jobb bakom än vad många tror. Man ska sälja in mässan till hundratals företag, planera in aktiviteter, boka artister, boka föreläsare, planera dagarna,  jippon, marknadsföring, mässritningar, planritningar mm. För att få en stor och värdig mässa så ligger det oändliga jobbtimmar bakom!

14A1560

20159261816683121107757_sbig

IMG_1056

Hoppas mina svar gjorde dig lite klokare ? 🙂

Nu ska vi åka och inhandla grejer till min 30 års fest som är nästa lördag. Jag kan verkligen inte förstå att lilla jag med barnasinnet kvar och som inte alls känner mig speciellt vuxen fyller 30 år nu på Måndag??

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.