Therese Wickman

FÖRDELEN MED ATT JOBBA HEMIFRÅN & TACK FÖR ATT NI FINNS!

Hej vännen!

 

Tack, tack för att ni lyssnade & var så fint stöd igår under min kvällslive på instagram.  Jag har hållit allt inom mig & gör kanske fortfarande för att slippa känna, tänka & för att kunna fokusera på att komma in i rutiner, ta hand om barnen & mitt arbete.. Ska försöka ta tag i era frågor ikväll, era frågor om mig & C & allt runt om. Jag förstår att ni av omtanke vill veta, men det är så svårt. En del saker känns det som jag inte att jag kan prata om..

 

 

Det är riktigt grått & ruggigt väder här i Örebro. Typiskt höstväder. Lämnade Matheus en halvtimme senare i dag på förskolan. Vi var segstartade & satt länge i soffan & kollade film i stället. En av fördelarna med att jobba hemifrån, att man inte behöver stressa utan verkligen kan ge honom den tid han behöver på morgonen. Dock hann jag inte med min långa morgonpromenad efter lämning. Har alldeles för mycket jobb att göra på för få timmar idag, men det känns bra ändå. Jag är glad att mina promenader & den lilla träning jag kommit igång med inte är förknippat med att gå ner i vikt längre. Förr kunde jag känna en ångest, stress & extremt dåligt samvete över att missa en planerad träning eller promenad. Nu är jag helt lugn i det & känner att, ja idag gick det inte ihop sig, det är en ny dag i morgon 🙂

 

Dagens bästa: Ska äta lunch med min mamma som befunnit sig i Grekland i flera veckor. Hon är inte bara min mamma utan även min bäste vän & det ska bli skönt att få prata av sig.

 

Dagens sämsta : Diskmaskinen har gått sönder, så nu står det offatbart mycket disk i köket jag inte hunnit tagit hand om som kommer bli kvällens uppdrag.

 

Hoppas du får en fin fortsatt dag!

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.