Therese Wickman

SUPERGODA HEMMAGJORDA SEMLOR MED VANILJKRÄM & JORDGUBBAR!

Semmeldagen närmar sig & som tradition här hemma brukar vi alltid baka våra egna.

Ingen här hemma förutom Kidh är speciellt förtjust i mandelmassa så i år skippar vi det och tillsätter vaniljkräm, grädde & färska jordgubbar i stället.

En Semla mer i vår smak & som går från det där jättesöta till lite mer friskt i och med dom färska jordgubbarna.

 

 

Tycker du om klassiska Semlor eller skulle du uppskatta dessa mer?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Jag ääälskar klassiska semlor, gärna med varm mjölk! Det kommer hemifrån när jag var liten. ingen annan i min familj äter dem så. Skulle kunna äta en varje dag?. Kram

  2. Vicky

    Dina är säkert jättegoda men det är inte en semla. En semla är med mandelmassa. Goda båda men blir jag sugen på en semla vill jag ha den klassiska 🙂