Semmeldagen närmar sig & som tradition här hemma brukar vi alltid baka våra egna.
Ingen här hemma förutom Kidh är speciellt förtjust i mandelmassa så i år skippar vi det och tillsätter vaniljkräm, grädde & färska jordgubbar i stället.
En Semla mer i vår smak & som går från det där jättesöta till lite mer friskt i och med dom färska jordgubbarna.
Tycker du om klassiska Semlor eller skulle du uppskatta dessa mer?
Puss & kram
Jag ääälskar klassiska semlor, gärna med varm mjölk! Det kommer hemifrån när jag var liten. ingen annan i min familj äter dem så. Skulle kunna äta en varje dag?. Kram
Vart är receptet då?
För onyttigt.
Du behöver ju inte äta 😀
Dom måste jag prova att göra! Gillar inte heller mandelmassa.
Dom var verkligen supergoda!! Låt mig veta vad du tyckte om du bakar dom 🙂 KRAM
Dina är säkert jättegoda men det är inte en semla. En semla är med mandelmassa. Goda båda men blir jag sugen på en semla vill jag ha den klassiska 🙂
Tycker inte heller om mandelmassa! Så tycker visst detta är perfekta semlor.
Vad kul 🙂 KRAM
Semla/fastlagsbulle är ju en sorts bulle och detta är en annan sort. Säkert lika goda