Therese Wickman

NJUTER AV SOMMARLOVET!

Solen & värmen har kommit tillbaka & det känns som om vi får en kanonsommar!

 

Barnen njuter fullt ut av sitt sommarlov & har denna vecka sovit över hos kompisar där det har leks & badats i sjön till sent sent på kvällen. Dom har haft kompisar här & sprungit in & ut i området där vi bor med massa kompisar hak i häl. Underbart!!

Det blir sena kvällar, lite längre mornar i sängen & vi har hoppat i från dom flesta vardagsrutinerna & tar det lite som det kommer. Love it 🙂

 

Nästan varje kväll denna vecka har vi haft vänner över på besök & likaså i eftermiddag kommer min vän Sanna hit för umgås & bada i vår nya Spatunna här på baksidan.

. Älskar sommaren & tiden man faktiskt har att spendera med sina vänner. I vardagen upplever jag att jobbet, barnens aktiviteter & tröttheten hindrar än från att spontant i vardagen umgås med sina vänner. Det ligger lite mer planering bakom det, men under sommaren kommer den där spontaniteten fram igen, inga aktiviteter eller tider & passa & man kan i stället göra precis det man känner för!

I morgon kommer också Mirka hit, en vän som ska sova kvar här hela helgen.. 🙂

 

Hur magiskt var det inte att Sverige vann igår med hela 0-3. GALET!    Vi skrek & jublade så högt här hemma att det förmodligen hördes flera mil bort 😉

Nu ska jag & lilleman åka iväg en kort stund, vi har en tid bokad för att provköra en ny bil. Håll tummarna för att det känns rätt & för att vi snart har en större bil här hemma, en 7 sittsig pärla!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Men å vilket underbart bra kort på lilleman ?
    ”Heeeeja” ser de ut som ??

    Håller tummarna för att bilen känns bra ✊?

    Kram ?