the80sme

Härliga barnrumskuddar från Jubelshop!

Vi har fått den stora glädjen att agera testpiloter för Jubelshops kommande kollektion av kuddar för barnrum! På måndag är det releasefest men kuddarna kommer i begränsad upplaga så det gäller att vara på hugget om man vill vara säker på att knipa en eller flera.

Jubelshop har en hel massa fint i sortimentet så passa på att kika runt när ni ändå är där!

Här ser ni de fina kuddarna som vi testat.

jubelshop kuddar barnrum the80smejubelshop kuddar barnrum the80smejubelshop kuddar barnrum the80smeDet bästa med kuddarna är att dom är vändbara och vips har man en ny färgsättning! Smart eller hur! Barnen har varit med och testat kuddarna såklart och tycker att dom passar lika bra att mysa som att leka med.

jubelshop kuddar barnrum the80sme jubelshop kuddar barnrum the80sme

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.