the80sme

Söta påskägg från Noodoll

Jag planerar att låta barnen fira påsken lite extra i år i form av ett påskkalas! Jag blev superglad när jag såg dessa underbara små printables som en av mina favoriter Noodoll har delat på sin blogg! Bara att skriva ut på vitt kartongpapper, klippa ut och vika ihop till små askar eller strutar. Jag hoppas kunna dela med mig av fler små kalastips till er som vill lyxa till det lite extra för barnen nu i påsk.

Här hittar ni mallarna

Här har jag skrivit ut boxarna och är redo att börja klippa.

noodoll påskpyssel Sedan är det bara att vika och limma ihop dem. Perfekt minivariant av ett påskägg.

noodoll påskpysselHär ser ni hur de färdiga boxarna ser ut:

5-EASTER-diy-768x768Photo by Noodoll

2-EASTER-diy-768x768Photo by Noodoll

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.