the80sme

Städat i barnrummet på 5 sekunder!

the80sme vemTvillingarna verkligen älskar sina mjukisdjur och drar sig inte för att sprids ut dem över hela huset. Förra veckan fick vi hem världens snyggaste förvaringskorg från Boinkstore. Den är av märket Elodie Details och är väldigt rymlig. Jag lovar det har aldrig gått så fort att städa tjejernas rum förut. Det jag gillar med korgen är att den är så låg och bred så alla leksaker syns klart och tydligt för barnet, samt att man inte behöver stå och trycka ner leksakerna som man ofta får göra i höga smala förvaringspåsar och korgar.

the80sme elodie detailsToppen på korgen kan man välja att ha uppvikt eller vika ner vilket är väldigt praktiskt och öppnar upp korgen för en hel del användningsområden. Den passar lika bra hos bebisen som i tonårsrummet eller vardagsrummet så den växer med barnet utan problem.

the80smeboinkDessa supersöta Vem mjukisar kommer även de från Boinkstore och är något av de sötaste jag sett! Jag trodde tjejerna skulle svimma när dom såg sina bokfavoriter IRL 😀

the80sme vem the80sme vemSåå söta eller hur!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.