the80sme

Världens smartaste pussel!

IMG_20160302_150322Ibland trillar man över produkter som är så klockrena så det är inte klokt! Här har ni precis en sådan! Jag hittade detta supersmarta Barbapapa pussel på Ellos som kan kan byggas ihop på en mängd olika sätt och sedan kan man köra runt med sina bilar på själva pusslet som nu är en väg!

Helt genialiskt!

the80sme ellos pussel

Mina treåringar älskar att bygga pussel men har ofta problem att passa ihop rätt bitar och blir därav väldigt frustrerade. Här slipper man helt den frustration då bitarna har likadan fattning och därmed kan monteras på en rad olika sätt. Med på kartongen följer en rad exempel på hur man kan bygga men man kan även använda fantasin och bygga fritt.

the80sme ellos pussel the80sme ellos pussel the80sme ellos pussel

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.