the80sme

Nyshoppat från Ellos!

Har ni sett den här snygga hyllan från Ellos? Den påminner om en Stringhylla men har sin egen stil och känns väldigt modern. Jag gillar att hyllplanen skjuts in i gavlarna. Den kommer i 3 olika färger och jag gillar verkligen alla men bestämde mig för att klicka hem en vit. På så vis vet jag att den alltid kommer att passa in i inredningen och lätt kan flyttas mellan rummen när jag bestämmer mig för att göra om vilket händer rätt ofta, men det är ju inget nytt för er som har följt mig ett tag.. 😉

Jag lovar att dela med mig av fler bilder när hyllan dyker upp på posten. Ni kan tro att jag längtar! 😀 65-093465-0897 65-0841

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.