the80sme

Fyndat på loppis!

Det är evigheter sen jag var på loppis sist men idag bestämde jag mig för att åka till en secondhandbutik och kika. Vilken loppislycka jag hade! Trots att butiken var väldigt utplockat lyckades jag hitta två krukor, en mintgrön stol och ett ljusrosa skåp för endast 130 pix! Jag behöver inte ens måla om möblerna då dom var perfekt färg redan! Jag är så nöjd!

image

Idag dök förresten mina paket från Ellos upp! Hurra! Hyllan som jag bloggade om tidigare var ännu snyggare i verkligheten och passade perfekt ihop med det rosa skåpet. Bilder kommer under helgen!

Hoppas nu att ni får en fortsatt mysig fredagskväll och glöm inte att min SFS pågår hela helgen på instagram.  Ni är mer en välkomna att haka på! instagram.com/the80sme

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.