the80sme

DIY hårrosetter till barnen av disktrasor och filttyg

diy hårrosettJag har ett nytt favorit pysselmaterial, nämligen filt! Man kan skapa så otroligt mycket skoj med just filttyg. Det som är viktigt att tänka på är att ha en bra och vass sax till hands när man ska klippa ur sina former annars blir det knepigt.

diy hårrosett munk filttyg budgetdiy hårrosett munk filttyg budgetHär har jag skapat otroligt söta rosetter av filttyg och ett annat oväntat material, kan ni gissa…? Svaret är disktrasa eller skurduk som denna rosa hette på Dollarstore! Jag älskar att utmana mig själv och använda oväntade material på nya sätt. Om ni tittar på enfärgade disktrasor så kommer ni se hur lika dom är just filttyg så varför inte?

diy hårrosettdiy hårrosett munk filttyg budgetMallen till mina rosetter har jag laddat hem från bloggen How About Orange.

Det enda jag ändrat i mallen är mittenremsan som jag klipper lite längre så den kan överlappa på baksidan och lämna ett litet utrymme där jag sticker in hårnålen som jag också köpt på Dollarstore 60stycken för 10kr!

diy hårrosett munk filttyg budgetdiy hårrosett munk filttyg budget

Jag limmar ihop mina delar med limpistol, akta fingrarna så ni inte bränner er bara då det kan bli ganska pillrigt speciellt om ni ska på med pynt på rosetterna. De silvriga prickarna på de grå rosetten har jag stansat ut från ett glitterark med hålslagare och sen limmat fast med små klickar smältlim. diy hårrosettdiy hårrosett munk filttyg budgetdiy hårrosett munk filttyg budgetVilken rosett är din favorit?       diy hårrosett munk filttyg budget Lycka till med pysslandet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.