the80sme

Budgettips för barnrummet – barnrum för alla plånböcker

En liten vimpel i rosa filttyg har fått flytta in i tvillingarnas rum. Filttyg är verkligen så roligt att jobba med och enkelt att forma som man vill!

image

Jag har varit så flitig med filten på sista tiden att jag lagt en liten order på mer material som förhoppningsvis dyker upp inom kort. Det tråkiga med att bo här i norr är bristen på bra pysselmaterial. Närmaste Panduro är minst en timme bort med bil.  Tur att nätet finns!!

Jag måste bara passa på och vissa den här söta kaninkudden som jag köpte till lillan i julklapp. Den kommer från H&M home och kostade 99:- om jag inte minns fel.  Budgettips! Ljuvliga majvillan kudden kommer från Lilla Tussilago

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.