the80sme

Alla hjärtans dag pyssel för barnen

image

Kärleksmonster är superenkla och superroliga att skapa! Jag har verkligen gjort garnbollarna på enklast möjliga vis nämnlihen genom att snurra tråden runt några fingrar till lagom storlek och sedan har jag knutit ihop den i mitten och klippt upp ändarna.

Man kan välja att trimma till garnbollen eller låta den vara som den är.

Jag rekommenderar en limpistol för ögonen så det är bra om en vuxen är med. På mina barns förskola använder barnen en handske på handen som riskerar att brännas när de använder limpistol. Såå smart!

image

Låt barnen dekorera precis hur dom vill, det finns inget rätt eller fel. Själva foten under har jag klippt ut från ett ark med glitterskum från Panduro men kartong eller tjockare papper går lika bra. Jag har klippt min fot i formen av ett hjärta för att hålla mig till kärlekstemat 🙂 Även denna har vi fäst med limpistolen.

Antennerna och armarna är piprensare som vi tryckt ner i garnbollen och fäst med smältlim.

image

Testa olika färger och ha framförallt ha riktigt roligt! Jag tror att detta pyssel skulle passa utmärkt på exempelvis förskolan, tänk så stolta barnen skulle vara över att komma hem med sitt alldeles egenpysslade kärleksmonster!

Tipsa gärna någon som du tror skulle vara intresserad av detta pyssel.  Stort lycka till!

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.