the80sme

15% rabatt på alla hjärtans dag presenter!

Får många år sedan fick jag kontakt med en otroligt begåvad tjej som heter Stina Glaas. Hon är minst lika pysslig som jag och är otroligt begåvad! Nu har hon äntligen öppnat en webbshop där hon säljer sina läderarmband och vackra målningar på olika produkter.

dreaming-szq-pillowsJag kan själv intyga att armbanden är perfekta, det verkligen syns i varenda detalj hur mycket kärlek och omtanke som läggs ner i varje liten bokstav. Just nu erbjuder Stina 15% rabatt på sina armband! Jag har själv ett helt underbart ett med mina barns namn på som jag avgudar!

Är ni på jakt efter en alla hjärtans dag present eller varför inte en gåva till de nyblivna föräldrarna med barnets namn? Kanske en kärlekshälsning till den du älskar? Möjligheterna är oändliga!

Ange kod HJÄRTA16 i kassan för att få hela 15% rabatt! <3

headerHEMSIDA-hjärta16Några av mina absoluta favoriter ur Stinas sortiment:

90492-3ac79b8253f5407792964bc79d95ef45 90492-c8e60dd594e145118cf9df03567faaf6   i-move-bravely-forward-49n-pillows kitten-with-heart-pillows mom-and-i-pillows

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hej finaste!
    Jag har skrivit om lite amningsproblem på bloggen idag – hoppas du och dina läsare vill kolla in. Berättelsen är minst sagt naken, men jag tror det kan vara skönt för alla gravida/nyblivna mammor att förstå att man sällan är ensam 🙂
    Tusen kramar <3